reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Zjola - dobrze, że udało Ci się dodzwonić, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

ja już po wizycie, niby wszystko ok, ale trochę mi się skróciła szyjka macicy od ostatniej wizyty, lekarz powiedział, że jej długość nie jest na razie niepokojąca, ale skracanie świadczy o tym, że są jakieś skurcze, które musimy wyeliminować. dał mi leki i kazał wrócić do polegiwania

reklama
gatto ty w wielorybnice??? jakbys zobaczyła ile ja potrafie zjesc to nie ma takiego gatunku na ziemi do ktorego mogła bym sie porownac:tak::-).wczoraj ugotowałam zupe ogorkowa-mega wielki gar i nic innego juz nie jem.o 22ej wczoraj jesio wszamałam i dzis po 9 rano tez miseczke oprulam....:baffled:.moj maz tylko kreci głowa bo chyba jest w szoku,ze mozna tyle zjesc i w dodatq nie wie gdzie mi to wchodzi...:shocked2:.bett a jaki lek dostałas??? fenoterol??? moze???? nio mnie sie szyjka nie skracała,ale widzisz brzuch sie stawiał i stawia nadal...kurcze,a moze tak jak zjola pisze zalozyliby ci jakis szew??? tak dla bezpieczenstwa??

Zjola - nic na razie o szwie nie mówił, bo tak jak pisałam jej długość na razie nie jest niepokojąca i bardziej chce wyeliminować przyczynę tego skrócenia czyli skurcze, o których nawet nie wiedziałam że je mam
Karola - kazał mi łykać buscopan 3 x dziennie. następną wizytę wyznaczył normalnie za miesiąc więc chyba nie jest tak źle. mała teraz tak kopie jakby mi chciała dać znać, że u niej wszystko w porządku i mam się nie martwić

a bo jeszcze mi się przypomniało że powiedział że ona się nie rozwiera, jest ładnie zamknięta, więc może dlatego nic o szwie nie mówił i tylko coś rozkurczowego kazał brać i leżeć. idę się trochę kimnąć

Ostatnia edycja:
Bett - no to dacie radę, tylko wypoczywaj dużo.

Ja mam dzisiaj wizytę na 20.40 u innego doktora, bo mój do końca tygodnia operuje. No ale to klinika, w której się leczę, więc jadę i kropka.

Zjola - no pewnie, że damy!!! daj znać po wizycie co i jak, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& a no i weź zwolnienie :tak:

Gatto pęcherzyk był jeden...ale ostatnio dopiero na drugiej wizycie okazało się,że są dwa heheh nie nie nie to nie na moje nerwy;)
Zjola właśnie przeczytałam ulotkę duphastonu i jakieś plamienia czy krwawienia sa najczęstszymi skutkami ubocznymi tego leku. A ja właśnie od dzisiaj zaczęłam go brać,zobaczymy czy u mnie coś niepokojącego się pojawi.Same dobre wieści proszę z wizyty:)))))
Bett grzecznie posłuchaj lekarza i leżakuj ile wlezie.Nic sie nie martw,wszystko w środku masz pozamykane,to najważniejsze.
Karola jedz kochana wszystko co się da póki możesz,później przy karmieniu cyckiem będziesz musiała sporo sobie odmawiać:tak:
Dziewczyny któraś z Was brała Acard??

Emka - czekaj, co ty piszesz? Jakie dwa pęcherzyki? Czy ja znowu czegoś zakręcona nie doczytałam? Mnie się ostatnio wydaje, że ja mam jakieś dziury w mózgu.

reklama
Emka czyli jest szansa hahaha :)
Wczoraj mo eM cos tam gadal do siebie, czy do brzucha, ja ogladalam Ghost Whisperer to bylam skoncentrowana i mi dolecialo: fasolki......:szok:Pytam jakie fasolki? byla jedna! A on mi, ze w sumie mogly nie byc widoczne. No w sumie ma racje, czasem nawet serduszka bija rowno i w tak wczesnej ciazy trudno to zobaczyc:-D

Do góry