reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Dzień dobry dziewczynki :-)
Dziś znowu chłodniej.. juz nie wiem co wolę bardziej.. W gorąc nie muszę się kisićw spodniach przynajmniej.. a teraz w ciąży to ważne dla mnie nosic cos lekkiego..

Kłaczek.. Widżę, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami.. Ale jak Ty to wszytsko popakujesz jak nie możesz się przemęczać?

Ja panna, mój maż to biźniak... A mama to skorpion.. Mój syneczek będzie ok 11 października to chyba waga co?

reklama
Oj tam, nie przesadzaj sprawy.....poczekaj na wizyte lekarska, albo ja przyspiesz, jesli jest taka mozliwosc....troche wiary!!

Gatto - ciężko z tą wiarą, jak dwa razy nie wyszło. Wizyty nie ma co przyspieszać, bo wtedy na usg nic nie będzie widać, więc gin niczego nie stwierdzi. Muszę się uzbroić w cierpliwość. Plamien na razie zadnych nie mam a wspomagaczy nie biorę, więc może jest szansa, bo poprzednio jechałam na luteinie i obraz był zaciemniony.

Nie zalamuj sie, tylko cierpliwie czekaj. Piersi raz bola raz nie i to nie jest jako taki wyznacznik. Mnie bolaly jak jasna chlera i tak poronilam. To nie od cyckow zalezy!

:-) cześć kochane ... :* :-) witam się w ten cholerny deszczowy dzień ...

zjola kochana :) nie zakładaj od razu najgorszego, ja mądra bo na razie nie jestem w ciąży ale zobaczymy jak ja będę świrować jak się uda ... ale nie można od razu tracić nadziei :tak: ja pamiętam,że mnie też bolały (.)(.) normalnie jak na @ a później przestały i spokój z resztą nie miałam pojęcia o ciąży :-p więc nic nie jest przesądzone dopóki nie ma plamień albo krwawienia :) bo z plamieniami to moja siostra donosiła ciąże całą :) a pamiętam jak jeszcze ryczała i dzwoniła do mnie na zajęciach w szkole żebym jej pomogła i zawiozła do gina bo akurat była sama u naszych rodziców a szwagier w Wrocku :) Trzymam kciuki &&

Macie rację i tak ma być co będzie. Plamień na razie żadnych nie mam a luteiny nie biorę. Zastanawiam się czy w ogóle ją brać i chyba będę polemizować z lekarzem, bo potem jak coś jest nie tak to ciąża się utrzymuje i nawet nie wiadomo że coś jest niedobrze. Ja problemu z hormonami nie miałam.

Zjola ja też nie miałam a mimo to dostałam duphaston.. tak jak i problemów z krzepliwością nie miałam a od razu jak dowiedziałam się o ciąży to zaczęlam brać acard i clexane i jak widać podziałało.. Myslę, że wspomagacze naprawdę moga pomoc.. Do tej pory ni9e znam przyczyny strat..

reklama
:tak: ja mam problemy hormonalne ale biorę na to wszystko masę leków ... ale jak wiadomo coś kosztem czegoś ... Niestety przy mojej tarczycy łatwiej przybieram niż gubię :szok: na razie się ograniczam i mam dietę choć czasami grzeszę ... To ja nie wiem jak w ciąży będę wyglądać ... jak wieloryb :szok::eek: a mój G taki chudziutki ... haha,a i tak odkąd się poznaliśmy i zamieszkaliśmy u moich rodziców przybrał prawie 10 kg :)

mi ginekolog w razie pozytywnego testu ciążowego jeśli TSH jutro wyjdzie <2 to możemy się starać .... od razu zapisała duphaston i aspirin protect w razie co ..

Do góry