reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Gatto jak Wy obydwoje skorpiony to według opisu znaku to z wyra nie powinniście wychodzić :szok::-D No tak i Gattino też rybka:))Jestem ciekawa co wyjdzie z czasem...co tam chowają między nogami te nasze fasolinki;-)
Co do schroniska dla podłych ludzi to i tak litościwa jesteś,ja bym trzymała się zasady oko za oko...Jak ktoś zostawił w lesie,też gnoja zostawić na pustkowiu na drugim końcu świata,ale do tego gołego,bez kasy i dokumentów hehehe Jak ktoś bił,głodził,zabijał-taki gnój męczył by się długo...Oj długo...
To samo tyczyłoby się zwyrodnialców krzywdzących ludzi...a nie ciepła cela z telewizorkiem i jedzonko...Odechciałoby się im żyć...
Ale co zrobić...świat niestety nie jest już do naprawienia...

reklama
ja jestem spod znaku panny a mój mąż wodnik,wedle horoskopów powinniśmy już dawno ze soba nie być.nie zawsze się to wszystko sprawdza.

Karola mój plan po wygraniu w lotka jest taki sam:))Więc jak jednej z nas się uda to już wiemy gdzie szukać pomocy przy tworzeniu mega schroniska ze wszystkimi wygodami,kliniką weterynaryją,setkami osób do dbania ,tulenia,całowania kochanych futrzaków:)))

dokladnie...ehh ja to nawet wiem jakby takie schronisko mialo wygladac...wszystko mam w głowie.jak patrze na te bezdomne psiaki to krew mnie zalewa...wogole nie wiem co sie dzieje,ale u nas ostatnio w miescie zauwazyc mozna coraz wiecej bezdomnych rasowych psów...ostatnio widzialalam labradora w takim stanie,ze krew mnie zalała,jakis czas temu goldena retrivera...o owczarkach niemieckich to juz nawet nie wspomne:wściekła/y: i najgorsze jest to,ze nie potrafie pomoc tym psom w zaden mozliwy sposob...:-(

gatto ja załuje,ze u nas w Polsce nie ma takiego prawa jak jest w USA.jak ogladam na animal planet " policje dla zwierzat" i to jakie kary dostaja ludzie za porzucanie zwierzat,znecanie sie nad nimi,zaniedbywanie itd to załuje bardzo,ze u nas nikt na to nie wpadl.tam fakt jest to niepubliczna organizacja,utrzymujaca sie z datków sponsorów,ale u nas chyba nigdy nikt bezinteresownie na to nie wpadnie,a szkoda,bo mysle,ze czesc problemow zwierzat sama by sie rozwiazała jakby tak jeden z drugim posiedzieli sobie rok w pudle.

słuchajcie dzis poniedzialek,a koles z allegro nie odpisał nadal na mojego piatkowego meila,ze zwracam mu towar itd...widac ma klijentów w dupie pajac jeden.dzis mysle,ze przesyłka dotarła do niego ciekawa jestem,bo wysłałam za pobraniem...

Witam
Karola jak było na weselu? A z tą sukienką to naprawdę lipa a koleś :wściekła/y: brak słów. Pociszę Cię ża ja nie w ciąży a po przyjeździe z miasta spałam prawie dwie godz.
Kobietko jak z tym paleniem u Cibie, mam nadzieję że dajesz radę.

Jeśli chodzi o betę dla mnie szkoda kasy i nerwów:tak:

Karola nie mysl sobie, ze w Stanach jest tak rozowo jak pokazuja w tv. U nas jest masakra, To co pokazuja w tv dotyczace ogolnie zwierzat wola pomste do nieba. Duzo schronisk rozpowszechnia wiesci o zwierzakach poprzez facebooka, co ma nawet oddzwiek. Nasz kolega wzial psa wlasnie ze schroniska poprzez fb, bo widzial zdjecia psiulka.

Emka ja mam sporo cech mojego znaku, a jesli chodzi o te seksy, to bo ja wiem:confused:generalnie nie narzekam:-D

Jestem glodna:zawstydzona/y:

Karola mi mąż często zabrania oglądać Animal Planet,bo tylko rycze i się denerwuje. To fakt,że gdyby u nas takie coś działało to byłoby inaczej,ale też i gdyby nasi sędziowie polubili dawać solidne kary...a nie grzywne...
Do tego gdyby udało się namówić ludzi,żeby nie kupowali tylko rasowców,byłoby mniej ochydnych hodowli,w których suka non stop jest kryta aż do starości,choćby dała radę tylko jedno szczenie urodzić...A w schroniskach te biedactwa,część już z zaburzeniami psychicznymi,siedzą,kiwają się ,nieobecny wzrok...tylko ryczeć...
Właśnie w drodze do sklepu natknęłam sie na mojego ulubionego wałęsacza,może i właścicieli ma ale jest zaniedbany...Specjalnie dla niego wożę w aucie karmę,nakarmiłam go i zadowolona pojechałam dalej:))Szkoda,że nie ufa mi już na tyle,żeby dać się pogłaskać...

Gatto ja też ciągle jem,wczoraj arbuza,po nim fasolkę hehe póxniej parówki i princesse;)

Anulka kopalnia w Bochni jest super! No i niewazne w jaka pogode, tam zawsze jest fajnie. Mieszkalam 10km od Bochni.
Zjolka! Ja Ci dam "jesli dotrwamy"... A z piety w migdal, chce?
Magdalena, ciaza po 40 jest odjazdowa. Normalnie jest super z malym dzieckiem.
Butterfly, badania beda ok, a pierscionek moze jubiler zmniejszyc. Albo... Mozna zakladac go jako pierwszy na palcu a jako drugi cos mniejszego. No i oczywiscie delikatnego... (obraczka albo cos w tym stylu.)

Klucze do odbioru 06.08. Wytrzymali nas, ale te 3 tygodnie mina - wazne ze wiemy juz kiedy.

Klaczku gratulejszyny, czyli za 3 tyg na nowa chate jak w dym!!!

A mnie zamontowali dzis moskitiere!!!!Ale luksus, zero robali!!! Wreszcie!!!!

reklama
Do góry