reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

zjola acard i clexane mialam przepisane przed ciąża i czekały na mnie w szufladzie.. Dwoeidziałam sie o ciązy zapewne w 4 tyg. więc od wtedy zaczęłam.. Wizytę masz w ten piątek?

reklama
Zjola , ból piersi to żaden wyznacznik , nic się nie martw :)

Jak mam urlop , to pogoda oczywiście do bani . Siedzę z dziewczynami w domu bo pada .

to jest cos takiego jak aspiryna jak sie nie mylę.. Na serce ludzie dostają.. zawałowcy czy cis w tym stylu.. Ale w zestawieniu z claxane potrafi działac cuda w ciąży..

:-) aaa ... nie słyszałam o tym nawet, ja mam duphaston i aspirin protect przepisany ale wątpię żebym zeszła z tarczycą <2 chociaż ... chyba gatto tak też ładnie zeszła a bierzemy ten sam lek :)

:-) gatto kojarzę już pisałam na innym wątku :) też miałam ponad 4 i zaszłam ale u mnie to się dobrze nie skończyło dlatego nie chcę próbować znów dopóki nie będzie wyniku <2 ... a jak się ewentualnie coś zdarzy to w podskokach będę lecieć do Poznania do ginekolożki :):tak:

Zjola, mnie piersi w pierwszej ciąży bolały jak cholera, a z Mikołajem nic a nic:tak: dokładnie tak jak napisały dziewczyny, to nie jest żaden wyznacznik:tak: ja z Mikołajem, to prawie żadnych objawów nie miałam i nie raz marudziłam;-) a teraz? Łobuz szaleje, że hej;-)

co do luteiny, to myślę, że warto zrobić progesteron, jak będzie w normie, to nie brać jak na dolnej granicy bądź niższy, to bym wzięła, tak jak w moim przypadku:tak:

reklama
Ewcia - to bardzo mądre co piszesz o luteinie. Poczekam do wizyty, opowiem ginowi o moich wątpliwościach.Pewnie każe zrobić betę i progesteron i będzie wiadomo co dalej robić.

Do góry