reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Też ryba...ale zupełnie inny charakter niż tata,jak na dwa te same znaki to różnica jest kolosalna

reklama
No ja mam dwa bliźniaczki w rodzinie zupełnie od siebie różne (mój M i moja babcia) i dwa skorpionki (ja i mój młody) ale my bardzo do siebie podobni charakterem jesteśmy, może dlatego, że blisko siebie mamy urodziny bo 14 i 16 listopada.

Ja jestem bykiem,ale wkurzają mnie te opinie,że byki uwielbiają luksusy,że nic tylko kasa ich interesuje!!!Znam też kilku byków i nikt nie ma jakiś odchyłów na punkcie kasy.

Emka - moja prababcia była bykiem i całe życie żyła bardzo skromnie i od luksusów stroniła. To jakaś bzdura. To tak jak mówią, że skorpiony to okropny znak a ja uważam, ze każdy z nas i tak jest inny pomimo swojego znaku zodiaku.

Zjola mówią,że skorpiony to rewelacyjni kochankowie:szok::-) Masz rację,każdy znak ma prawo do jakiś tam odmienności:)

witam .

widze,ze nie tylko ja mam dzis taki leniwy dzien.mnie od samego rana nic sie nie chce,za to spała bym wciaz.przed chwila wlasnie wstalam,bo sie zdrzemlam 2h...jestem nie do zycia poprostu...cały dzien u nas pada,temperatura na poziomie ok 21 stopni,a my jesio na wieczor do szkoly rodzenia.aniunia,ale ten twoj suwak pedzi...kobietka nio to fajnie bys miala jakby wyjazd wypalił.odpoczeła bys sobie od tego wszystkiego...buterfly &&&&&&&&&&&&&&&&&.zjola no ja tez mam malutki brzuszek teraz i np jak siedze to wygladam na jakis 5,6 miesiac...na zajeciach ze szkoły rodzenia mam najmniejszy brzuszek,a kazda z nas ma na wrzesnien termin....emka ja tez byk:tak: i jakos nie pławie sie w luksusie,materialistka nie jestem a jak bym w totolotka wygrała to chciala bym przeznaczyc czesc kasy na chore dzieci i wybudowanie schroniska dla zwierzat...

Karola mój plan po wygraniu w lotka jest taki sam:))Więc jak jednej z nas się uda to już wiemy gdzie szukać pomocy przy tworzeniu mega schroniska ze wszystkimi wygodami,kliniką weterynaryją,setkami osób do dbania ,tulenia,całowania kochanych futrzaków:)))

Oooo, byl temat zodiakalny:happy2: Ja jestem skorpion, moj tez:szok: obydwoje pazdziernikowi:tak:, maly (bo przeczuwam siusiaka) bedzie rybkami, jak moj tata i tesciowa hihihi:-p

Co do scroniska, to ja bym stworzyla takie dla ludzi co porzucaja zwierzeta, niechby siedzieli tam i sie kisili w klatkach bez opieki medycznej!!!!

reklama
Do góry