reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Cześć dziewczynki:) Ładny tu ruch od rana:)))
Gatto to mały Gattino już rządzi Twoim żołądkiem??:no:;-)
Zjola tak jak piszesz,co ma być to będzie. Myślę,że każda z kobiet po wcześniejszych stratach musi sama na swój sposób podejść do kolejnej ciąży...
Magdalena nasze fluidki są nieśmiertelne:)))) Do Twoich staranek będą działać na pełnych obrotach:)))
Anulka coś tu chyba nie chcesz nas w kompleksy wpędzić i pewnie z rozmiaru 38 zjechałaś już na 36:tak::-) Tylko pamiętaj,że im niżej tym cycka mniej:-DWięc się nie rozpędzaj;-)

reklama
Madzia - fluidki na pewno za rok zadziałają, a poza tym, ja ci je mogę w marcu przyszłego roku jeszcze podesłać, jak dobrze pójdzie :)

Butterfly - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Emka - bo tak czuję i tak zrobię :)

Anulka - ja mam 38, to ja też powinnam schudnąć :szok:. No nie teraz ale potem.

Nie zawsze salony chcą takie rzeczy robić. Gdyby nie chcieli, to do zwykłego jubilera, tam na pewno to zrobią, chyba że jest z kamieniem typu agat, bo one w dużej temperaturze "umierają".

Nie nie :) ma małe brylanciki ... pomyślę nad tym i spytam w salonie gdzie był kupiony czy mi go zmniejszą ...

a mnie dziś tak pokłuli,że wyglądam jak taki narkoman hahaha :-)

Emka widac z tego, ze sie juz buntuje:szok:

Butterfly zazwyczaj salon, ktory sprzedaje powinien go zwezic lub powiekszyc wg zyczenia klienta i jest to usluga w cenie pierscionka!

Zjola pewnie, ze w marcu bedziesz wysylac fluidki, jak cie brzuch dopusci do klawiatury hihihi:-D

reklama
Do góry