reklama
czarna76
Fanka BB :)
Zjola , a u nas dzisiaj zlot motocyklowy w cz-wie. szkoda że im pogoda nie dopisała bo siąpi i zimno trochę.
Pozdrawiam wszystkie : doti , anastazję , magde , ewelinkę , danulkę , anulkę , kobietkę :*)
to chyba wszystkie , które się aktualnie udzielają na tej naszej odskoczni - poczekalni....
no właśnie Aniunia napisz co u ciebie ?!
Pozdrawiam wszystkie : doti , anastazję , magde , ewelinkę , danulkę , anulkę , kobietkę :*)
to chyba wszystkie , które się aktualnie udzielają na tej naszej odskoczni - poczekalni....
no właśnie Aniunia napisz co u ciebie ?!
aniunnia
Fanka BB :)
czesc dziewczynki...
JA Was bardzo przepraszam, ze tak rzadko sie odzywam, ale nie wiem co pisac... W kazdym badz razie jestem tu codziennie i czytam cały czas... zreszta nie tylko ten wątek, bo stare rowniez... BB bardzo uzaleznia i choc czasem sobie mowie, że nie bede wchodzic na CPP, bo tam tyle strat i po co mi stres to i tak wchodze..
U mnie ok... W srode kolejna wizyta u gin.. Nie musze chyba mowic jak juz sie stresuje, bo weszłam w II trymestr i boje sie czy wszytsko jest ok.. Pogoda jest do bani i to tez nie nastraja do pozytywnego myslenia.. Zgaga dalej meczy i zle samopoczucie nie przeszlo, wiec to chyba daje nadzieje, ze jest dobrze... Brzuszek tez juz wiekszy.. ( Dalej nie zrobilam Wam zadnej fotki).. U Was tez tak dzis leje?? Pozdrawiam Was gorąco :*
JA Was bardzo przepraszam, ze tak rzadko sie odzywam, ale nie wiem co pisac... W kazdym badz razie jestem tu codziennie i czytam cały czas... zreszta nie tylko ten wątek, bo stare rowniez... BB bardzo uzaleznia i choc czasem sobie mowie, że nie bede wchodzic na CPP, bo tam tyle strat i po co mi stres to i tak wchodze..
U mnie ok... W srode kolejna wizyta u gin.. Nie musze chyba mowic jak juz sie stresuje, bo weszłam w II trymestr i boje sie czy wszytsko jest ok.. Pogoda jest do bani i to tez nie nastraja do pozytywnego myslenia.. Zgaga dalej meczy i zle samopoczucie nie przeszlo, wiec to chyba daje nadzieje, ze jest dobrze... Brzuszek tez juz wiekszy.. ( Dalej nie zrobilam Wam zadnej fotki).. U Was tez tak dzis leje?? Pozdrawiam Was gorąco :*
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Hejka,
doti - koniec zabawy - trzeba za robotę brać - bo poniedziałek
zjola - nadzieja w Tobie - Ja odpadłam dzisiaj rano - mam plan jeszcze włączyć castagnus - myślicie że bez konsultacji brać czy może zaszkodzić bardziej niż pomóc?
czarna - jak u Ciebie? Ja cały czas czekam , kiedy Twój się zdecyduje.
aniunnia - dawaj fotkę :-) nie stresuj się - jest dobrze ! i nie narzekać - bom zazdroszczę
kobietka co u Ciebie? spojrzałam na wątek 2012 a Ty tam byłaś kiedyś , czemu przestałaś pisać? zostało nas tam trochę - starających się i odkładających
Pogoda do bani - ale przed chwilą powiedzieli że 1 maja ponoć 27 stopni ma być zobaczymy czy im się sprawdzi:-) Ubieram gumiaczki, zadzieram kiecę i lecę do pracy
doti - koniec zabawy - trzeba za robotę brać - bo poniedziałek

zjola - nadzieja w Tobie - Ja odpadłam dzisiaj rano - mam plan jeszcze włączyć castagnus - myślicie że bez konsultacji brać czy może zaszkodzić bardziej niż pomóc?
czarna - jak u Ciebie? Ja cały czas czekam , kiedy Twój się zdecyduje.
aniunnia - dawaj fotkę :-) nie stresuj się - jest dobrze ! i nie narzekać - bom zazdroszczę

kobietka co u Ciebie? spojrzałam na wątek 2012 a Ty tam byłaś kiedyś , czemu przestałaś pisać? zostało nas tam trochę - starających się i odkładających

Pogoda do bani - ale przed chwilą powiedzieli że 1 maja ponoć 27 stopni ma być zobaczymy czy im się sprawdzi:-) Ubieram gumiaczki, zadzieram kiecę i lecę do pracy

Anastazja - a ja motórek lubię, ale nie zamierzam rozwijać wariackich prędkości
Zaczynam we wtorek, ale jeszcze nie jazdy.
Ja @ spodziewam się w piątek. Podczas ostatnich 3-ech ciąż bolały mnie na początku piersi, ale przed @ też, wiec to nic nie znaczy. W pierwszej, udanej ciąży miałam też mdłości od 7-go tygodnia do końca 4-go miesiąca. W dwóch nieudanych mdłości nie miałam, może dlatego, ze poziom hormonów nie zdążył osiągnąć odpowiednio wysokiego poziomu.
Przed żadną z tych ciąż nie miałam plamienia a tak zawsze przed @ dwa dni przed lub trzy mam plamienie i wiem wtedy, że o ciąży nie ma mowy
. Na razie jednak plamień brak, cyc boli a na dokładkę jestem wkurzona, że u Ciebie znowu nici
, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Przytulam.
A co to jest ten Castagnus?
Anniunia - kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Na CPP nie wchodź broń Boże! Masz rację, po co się stresować? Ale do nas zaglądaj, wiesz, że my tu o duperelach piszemy
Anulka - gdie ty?
Ja @ spodziewam się w piątek. Podczas ostatnich 3-ech ciąż bolały mnie na początku piersi, ale przed @ też, wiec to nic nie znaczy. W pierwszej, udanej ciąży miałam też mdłości od 7-go tygodnia do końca 4-go miesiąca. W dwóch nieudanych mdłości nie miałam, może dlatego, ze poziom hormonów nie zdążył osiągnąć odpowiednio wysokiego poziomu.
Przed żadną z tych ciąż nie miałam plamienia a tak zawsze przed @ dwa dni przed lub trzy mam plamienie i wiem wtedy, że o ciąży nie ma mowy

A co to jest ten Castagnus?
Anniunia - kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Na CPP nie wchodź broń Boże! Masz rację, po co się stresować? Ale do nas zaglądaj, wiesz, że my tu o duperelach piszemy
Anulka - gdie ty?
Ostatnia edycja:
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Hejka dziewczęta:-)
Ziola trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&.
Aniunia daj znac po wizycie :-)
Ziola trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&.
Aniunia daj znac po wizycie :-)
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
zjola - no u mnie to jest tak jak mówiłam, nie znam się na objawach, bo z Nelcią - to po prostu nie pamiętam bom nie wiedziała
a za drugim razem to się nie liczy - bo i tak nieudana. Wyczytałam że objawem jest m.in. pionowa kreska od pępka w dół - ale Ja ją mam od czasów ciąży
Castagnus - to jakiś lek ziołowy , na nieregularne miesiączki, na PMS i m.in. na obniżenie prolaktyny - Ja teraz nie mam za co zrobić badań - ale podejrzewam że jak mi TSH skoczyło to PRL też mogła skoczyć - bo ponoć są zależne od siebie. Już biorę wiesiołek od 1 dnia do OWU , mg 500 - na promocji był
, w zwykłych jest tylko 75 mg a tutaj aż 500 mg, wit B no i wino czerwone - bo podobno dobrze robi na endometrium :-):-)

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Ja kwas foliowy już rok biorę , odstawiłam teraz - nie wiem czy w takich ilościach można, myślę że przerwa nie będzie zła.
No widzisz - każdy ma co innego , za to Ja mam wyraźną, moze strzele sobie zdjęcie wieczorem
Ja z kolei od jakiegoś czasu mam tak że jak jestem w bezruchu - to mam wrażenie jakby mi na klatkę piersiową jakiś ciężar położyli, nie wiem czy to duszność - raczej coś innego - może to nerwica jakaś
Ja tak mam jak mi się klaustrofobie objawia, np. w nieznajomej windzie, czy w pełnym autokarze - no ale siedzą przed biurkiem raczej nikt mi nie zabiera powietrza 
No widzisz - każdy ma co innego , za to Ja mam wyraźną, moze strzele sobie zdjęcie wieczorem

Ja z kolei od jakiegoś czasu mam tak że jak jestem w bezruchu - to mam wrażenie jakby mi na klatkę piersiową jakiś ciężar położyli, nie wiem czy to duszność - raczej coś innego - może to nerwica jakaś

reklama
Anastazja - nerwica swoimi drogami chodzi. Mnie brakuje oddechu przy jedzeniu a przecież nikt mnie za gardło nie ściska. Jak siadam do stołu od razu robię "karpika". Kwas foliowy podobno nie szkodzi, bo powinien na stałe znajdować się w naszej diecie. Zresztą mnie gin teraz kazał brać, więc biorę.