reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam się sobotnio coś tu pusto dzisiaj ,a ja mam wizytę u nowego ginka dzisiaj zaraz będę wychodziła muszę się jeszcze tylko umalować żeby jakoś wyglądać hehe.

Anastazja - gdzie ty się podziewasz kobitko? Czemu tak rzadko zaglądasz? Ja tęsknię :(

Kobietko - no to kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do_ti - no jak sobie nic nie wzięłam do jedzonka, to ni ma skąd wziąć a wychodzić na zewnątrz mi się nie chce.

Nie uwierzysz:-p:-p:-p
sprzedaję :-p:-p:-ptrzymajcie kciuki żeby już cały czas było tak jak ostatnie tygodnie :tak:
a tak poza tym to zbliża się termin @ i niby mówię sobie nie myśli nie licz , ale nadzieja gdzieś tam się tli.
Na 19 lipca wzięliśmy bilety z Krakowa do Gdańska 24 o 7 rano powrót , teściowie jadą odpocząć i nas zaprosili , samolotem taniej i szybciej - bo za 99 pln w jedna stronę. Postanowiłam że jak tak dalej będę myślałam o tym ze nie pojadę bo może ciaża,nie napije się bo może ciaża- KONIEC - pije, palę i się bawię :-p:-p:-p no może bez palenia :-D:-Da co tam u Ciebie? Jakieś przeczucia czy się udało ?

Anastazja - a kiedy spodziewasz się @, bo ja za tydzień. Przeczuć brak. Też piję i jem i kicham wszystko, bo przecież już przeszło 3 lata musiałabym się umartwiać. Jak by co to dzidziuś i tak łapie kontakt z organizmem matki praktycznie w dniu spodziewanej @, tak to sprytnie przyroda wymyśliła, więc nie głupieję. Fajnie jednak by było, gdybyśmy obie teraz nasze teściki pozytywne miały :)
Super, ze interes się kręci. Ja we wtorek idę na prawko jazy motocyklowe :szok:. Trzymaj za mnie kciuki. Pod koniec kwietnia albo na początku maja idę na kurs instruktora nauki jazdy, jak się uda. Od tygodnia szlifuję przepisy i odpowiadam już prawie bezbłędnie :)

Ja o dziwo odkad mierzę tempkę to mam cykle 28-29 dni :szok: czy to świadomość czy co ? może raczej podświadomość , wcześniej to miałam 28,32,26,30,35,32 itd . także wg wykresu tempki powinnam we wtorek dostać, przeczuć - żadnych, objawów? Nie wierzę w żadne ,bo u mnie w 2 ciażach nie było żadnych :no: Fajnie by było, bo już byłam na mamusiach 2011, teraz na 2012, i znowu zmiana wątku? :no:
Ja i motor , to 2 różne rzeczy :-p nie ufam tym 2 kółkom i takiej prędkości , wolę rower- też 2 kółka - ale prędkość mniejsza i po chodnikach mogę jeździć :laugh2::laugh2:

reklama
Kobietka a wywiało a tu sprzątanie, obiadek, zakupy, spacerek.... I padam. Jak u lekarza???

Zjola no niestety. Nie zapominaj o jedzonku! Też trzymam kciuki za prawko :)

Anastazja baw się, baw i nie pal ;)

Do góry