reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ej - no jakieś jaja są, jak patrzyłam chwilę temu to nic nie było, a teraz patrzę a przede mną kilka postów wymieniłyście , o co chodzi ? :eek:
anulka - no chudzinka , bo ile Ty już ważysz ? pewnie z 50 kg ?;-) Ja pamiętam tych co się tutaj odchudzają :-p No Ja odpadłam w przedbiegach :wściekła/y:

50 kilo?ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha dokladnie dzisiaj 62,7 czyli 10 kilo mniej niz w styczniu ale wiecie co ze najwiecej daje mi rower ogolnie ruch , bo widze po nogach ze chudna po prostu.
zaliczylam tez dzis lekarza , wyniki lepsze juz mam wiec moge smigac na rowerku,polecam bo sama dieta to sflacza tylko cycki

:-D

Anulka - ja przez ciebie umrę ze śmiechu :-D:-D:-D. U mnie nie ma nawet co sflaczeć :szok:. A na rowerku chcę pomykać do pracy, jak przestanie lać!

:-D:-D ostatnio przeczytałam " Schudłabym , ale szkoda mi cycków " :-D:-D
10 kg mnie j - to ładnie , a w miejscu - no ale Ja to jakoś nie pilnuje się ostatnio, na rowerze do pracy tylko jeżdżę i to jak jest ładna pogoda - więc póki co na nóżkach chodzę , a że mam niedaleko bo jakieś 3 km to przyjemny spacerek w oparach benzyny :confused2:
zjola - Ty i tak masz mało kg , co Ja mam dopiero mówić - ale to moja wina, moja wina ,moja wina :confused2::confused2:

reklama
no tak do pracy bys przyjechala zmoczona jak kuropatwa:-Dja tez zmoklam mimo kurtki przeciwdeszczowej, ale czuje ze musze jezdzic, chce tez biegac tylko narazie nie moge.
Zjolka nie umieraj prosze, ale wiesz co twoja dzidzka to juz sobie wyobrazam taka mala smieszka bedzie jak i ten karolek od klaczka , z kucykami , ale czemu mysle o dziewczynce?nie wia, moze ta mala co smiga

anastazja na zdjeciach grubas taka ze wiesz masakra:-DBABO!!!!o czym ty gadasz???ty niby gruba jestes????na uszach chyba

Ostatnia edycja:
Do góry