reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja mieszkam blisko dworca trochę nieciekawa dzielnica , bo się kręcą pijaczki , kiedyś u nas obok mojego bloku zamordowali faceta za 20zł wieczorami raczej nie wychodzę bo się bojam , nie jest tak różowo jak się wydaje.

hej, ja na szybciocha bo sprzątam Anunnia kurka jasna!że co? że nie posprzątane masz?????no kurka , czytać tego nie moge!Ty leż, odpoczywaj a jak jest troche kurzu to jest cieplej:-D, kurna chciałabym tak nie ,,móc,, nic robić a lokatora w brzuszku mieć.Sory ze tak z grubej rury ale ...po gołej dupci dostaniesz...może byś chciała na drabince okna umyć co????zwalam to na humory baby!ciężarnej:-D, a ta zgaga?ja normalnie nie wiem co to jest:-p:-p:-p
Hej ,Zjola Madzia, Marta
Wiosna tuż tuż
:baffled::-D

Mówicie o biedronce?a ja wczoraj kupiłam tam pomarńcze i mnie obsypało , ale juz mi przeszło:-Dto z tej pazerności napewno bo tanie był

I tak! sypie sie , sypie , buuuuuuuuu:-pStarośc nie radość:-p

ja mieszkam blisko dworca trochę nieciekawa dzielnica , bo się kręcą pijaczki , kiedyś u nas obok mojego bloku zamordowali faceta za 20zł wieczorami raczej nie wychodzę bo się bojam , nie jest tak różowo jak się wydaje.
Kobietko wszędzie jakiś pijaczek się znajdzie, ja w bloku mam sklep monopolowy więc też czasem jest nieciekawie, ale nie wyobrażam sobie by tego sklepu nie było bo w razie imprezki jest pod ręką:tak:

Ziola teraz jeździmy tylko na letnich, niech chłopak ma coś z życia:-p:-D

Ostatnia edycja:
Anulka- ja te same pomarańcze jadłam co ty kurka wodna teraz się oglądam czy mi nic nie wyskakuje:-D:-D:-D
wiecie co rzucam fajki od razu nie na raty i mam nadzieję ,że się uda za tym podejściem ,a jak będę marudziła ,że bym sobie zapaliła to mnie opierniczajcie oki?
Magdaleno- no tak jest wszędzie niestety.

Heło,
aniunnia- leż - biegać i sprzątać później będziesz :tak: jeszcze zatęsknisz za leniuchowaniem ;-)
Ja wybieram się do Stonki - bo tak mówi nasz sąsiad na biedronkę , po lasagne - lenia mam strasznego ostatnio na gotowanie więc na gotowcach jadę :-D ale żeby nie było w sobotę imprezę robiłam - takiej jak dawno nie miałam - niedziela wyjeta z życia , w poniedziałek zaspałam do roboty :szok::-D zrobiłam pizze na cieniutkim cieście - wszsytkim mega smakowałą - zniknęła jeszcze przy pierwszej połowce wyborowej :-D:-D:-D
Ja tam na święta się nie szykuje - jedziemy do teściów :-p
Dostałam moje buciki - są mega fajne , tylko niestety jakość jak to na 14 zł - klej widać wszędzie, może uda się doczyścić.

Ja już wróciłam.. Nie mam toxo:-):-):-)Ale jestem happy... Byłąm oczywiście w biedronie.. JA tam kupuję pasztet drobiowy z Dudy... uwielbiamy z męzem... No i zakupilam arbuza.. Juz nic nie moge jesc.. Wziela mnie zgaga w Busku jak napiłam sie Nestea.. Anulka patrzylam na te pomarancze, ale przypomnialam sobie o Twojej wysypce i szybko zrezygnowałam :-DNie chcialabym narzekać , ale dziewczyny mowie Wam to jest okropny ból, ze sie oddychac nie da....

Aniunnia- no to super wiadomości nam przynosisz to pewnie wyluzowałaś troszkę????
dobrze ,że nie kupiłaś tych pomarańczy ja też zjadłam i puki co nie widzę nic nie wysypało mnie , widzę ,że sporo nas się zaopatruje w biedronce:-)ja mam twarożek chyba sobie zrobię, M jeszcze nie wrócił coś ostatnio dużo pracy ma,a ja dosiadłam do laptopa z kawusią:)

reklama
Cześc babki ,
ja dziś umyłam okna , ciepło było - w słońcu miałam 18 stopni .
Ja z biedrony lubie dżem jagodowy , ale nie pamiętam nazwy ....
Aniunia , współczuje zgagi , też miałam . I fajnie że toxo ok wyszło :) Wcale się nie przejmuj świętami , przecież to tylko 2 dni - jak ja to mówie : rosół i pomidorówka:-D
Kobietka , trzymam &&&&&&&&& żebyś nie paliła
Magda , 2 kiełbachy no ładnie:-p
Anulka , a tam się sypiesz... jak i ty to i ja .... buziaki
Zjola , no jak kitkę Ci już wyprostowało ????

Danulka , hop , hop ?
Ewelinka , jak zdrówko ?

Do góry