reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Witajcie kochane

Sis ja wierze, że wszystko będzie dobrze i czas żebyś i Ty wierzyła tak mocno. Maluszek jest silny przetrwa dzielnie te 9 miesięcy razem z mamusią. Jesteś silna i wiem, że wszystko skończy się dobrze zobaczysz. Przytulam Was oboje.
Trochę lepiej ale za to teraz inne kłopoty, szkoda gadać...

Ilonka dokładnie chwila nie uwagi i wypadek gotowy. Co do pracy nadal nie wiem czy będe robić nikt nic nie mówi ja nie pytam zobaczymy w piątek czy grafik dostanę czy też nie.

Martuś biedulo tez widzę u Ciebie nie ciekawie ale mam nadzieje, że będzie już tylko lepiej i mocno trzymam za to kciuki :*:*

Madzia a co to u Ciebie się porobiło?? Pisz szybko, przytulam :***

U mnie nie ciekawie ale nie mam siły o tym pisać.... siły brak chęci i zapału też...

Pozdrawiam i ściskam :*

reklama
Hej dziewczynki:)
Ewelinko jak po wizycie?
Danusiu u mnie........ nie mam tak jak ty siły o tym pisać, zaczynam tracić wiarę że jeszcze kiedyś będę szczęsliwa.

Ilonka Rudzia buuziam was gorąco:*

Witam,

Danusiu, kochana...dziękuję...mam nadzieję, że w końcu wszystko Ci się poukłada po Twojej myśli. W razie co, to wiesz, gdzie mnie szukać...o każdej porze - pamiętaj...przytulam i życzę powodzenia :*

Madziu, kochana główka do góry. Będziesz jeszcze szczęśliwa, bo każdy zasługuje na nie. Czasem tylko trzeba troszkę dłużej poczekać, bądź cierpliwa i nie trać wiary...przytulam i siły życzę, by stanąć do dalszej walki :*

Ilonka, najlepiej nie czekać na nic i niczego nie planować, a dzidziol sam będzie wiedział kiedy zawitać w Twoim brzuszku - tego Ci życzę :*

Rudzia, kochana moja...teraz już będzie tylko lepiej, najważniejsze, że Bączuś miewa się lepiej, a siostra na pewno jest silna i da radę przezwyciężyć choróbsko. Tulę :*

Wiola
, co u Ciebie? Wygadaj się kochana, to pomaga...służę ramieniem :*

Iwonka, pamiętam o Tobie :*

A ja mam dobre wieści po wczorajszej wizycie:
Kruszek ma już 2,6 cm !!! Serduszko mocno bije. Krwiak przestał uciskać na pęcherzyk ciążowy. Pęcherzyk wrócił do swoistego kształtu. Krwiaczek jest minimalny, ale ogólnie rokowania są bardzo dobre. Nie plamię, nie krwawię. Brzuszek boli, ale doktorka uświadomiła mnie, że macica rośnie to i boli. Piersi zmieniają kształt i kolor :-D troszkę mam zawroty głowy i krzyż boli, ale to od długiego leżenia plackiem w łóżku. Nadal mam leżeć, jeszcze około tygodnia, później mam pozwolenie na "dreptanie" po domku - z czego jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona.
I wiecie co dziewuszki....teraz dopiero cieszę się w pełni ciążą...nie ma we mnie już strachu...oczywiście jest wiele obaw i niepewności, ale zaraz chwytam za focię z usg i micha sama się śmieje.

Buziam wszystkie :*

Madzia, Danula mam nadzieje, ze wszystko wam się poukłada,

Ewelinko baaaardzo się cieszę, że wszystko zaczyna się układać. Twoje nastawienie jest godne podziwu i oby tak dalej. każdego dnia jak wchodzę na forum szukam wiadomości od ciebie, bo martwię sie po prostu o was :) Póki co odpoczywaj i pogłaskaj delikatnie ode mnie brzuszek i powiedz fasolce, ze ciocia forumowa trzyma kciuki za fasolinka i niech się nie wygłupia i ładnie rośnie :)

Bardzo mi smutno ostatnimi czasy, bo od pełnej optymizmu dziewczyny zrobiłam się mega pesymistką po tym co tu czytam na forum :( Życie jest tak niesprawiedliwe, że czasem mi się żyć odechciewa :( Najgorsze, że pomimo tego, że starałam się zawsze być pogodna, część mnie umarła z moimi aniołkami i wiem, że już nigdy tego nie odzyskam. Nie wiem czy chcę się jeszcze starać o dziecko, bo nie wiem czy jest sens :( Nienawidzę tego życia, za to jakie jest!!!

Madzia, Danula mam nadzieje, ze wszystko wam się poukłada,

Ewelinko baaaardzo się cieszę, że wszystko zaczyna się układać. Twoje nastawienie jest godne podziwu i oby tak dalej. każdego dnia jak wchodzę na forum szukam wiadomości od ciebie, bo martwię sie po prostu o was :) Póki co odpoczywaj i pogłaskaj delikatnie ode mnie brzuszek i powiedz fasolce, ze ciocia forumowa trzyma kciuki za fasolinka i niech się nie wygłupia i ładnie rośnie :)

Bardzo mi smutno ostatnimi czasy, bo od pełnej optymizmu dziewczyny zrobiłam się mega pesymistką po tym co tu czytam na forum :( Życie jest tak niesprawiedliwe, że czasem mi się żyć odechciewa :( Najgorsze, że pomimo tego, że starałam się zawsze być pogodna, część mnie umarła z moimi aniołkami i wiem, że już nigdy tego nie odzyskam. Nie wiem czy chcę się jeszcze starać o dziecko, bo nie wiem czy jest sens :( Nienawidzę tego życia, za to jakie jest!!!

Ugłaskania dla Kruszka przekazane, odwdzięczył się mdłościami ;-):-D

Kochana, mam nadzieję, że optymizm na nowo zawita w Twym życiu!
Każdej Mamie Aniołkowej w momencie utraty Dziecka odebrano część duszy...nic nie jest w stanie ukoić tego bólu, ani zastąpić tej pustki...
Kochana, uwierz, że życie jest piękne, tylko czasem zmienia kolory na te bardziej szare...wszystko minie...i się ułoży...
Przytulam mocno*

WITAJCIE DZIEWCZYNKI STRASZNIE SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁYŚMY Z ZUZIĄ.
KOCHANE NASZA NIUNIA DZISIAJ MA PÓŁ ROCZKU :biggrin2: KUPIŁAM JEJ TORT BYLI GOŚCIE, DOSTAŁA MNÓSTWO PREZENTÓW I BYŁO SŁODKO.
KOCHANE U NAS JAKOŚ LECI CIĘŻKO ALE MUSZĘ DAĆ SOBIE Z TYM RADĘ. ZUZIA W MIARĘ Z TYDZIEŃ TEMU MIAŁA KOLEJNE 2 BEZDECHY ALE NA SZCZĘŚCIE ODESSAŁAM JEJ Z GARDŁA TO CO ZALEGŁO I ZŁAPAŁA ODDECH A MI BRAKUJE JUŻ SIŁ , JESZCZE PODOBNO PÓŁ ROKU I POWINNO SIĘ WSZYSTKO UNORMOWAĆ. JA JESTEM JESZCZE SAMA BO MĄŻ ZA GRANICĄ , POMAGA MI TROCHĘ MAMA JAKOŚ OGARNIAM SKLEP I PRACUJE NAD PRACĄ MAGISTERSKĄ TZN. JUŻ JEST PRAWIE ZATWIERDZONA I MAM ZAMIAR NA KONIEC LISTOPAD SIĘ OBRONIĆ WIĘC ZOBACZYMY JAK TO WYJDZIE.
KOCHANE MAM DO WAS PROŚBĘ BIORĘ UDZIAŁ W KONKURSIE "RESERVED" WSTAWIŁAM TAM ZDJĘCIA I POTRZEBNE SĄ GŁOSY , JAK BYŚCIE DAŁY RADĘ ZAGŁOSOWAĆ TO BYŁA BYM BARDZO WDZIĘCZNA. TO ADRES STRONY www.beatifukstory.onet.pl tam jest konkurs , wchodzicie w to i koło 15 strony jest mój album. DZIĘKUJĘ A TO MOJA KSIĘŻNICZKA

Witam,

KAROLA
, kochana Ty nasza! Miło, że nas odwiedzałaś, często o Tobie myślę...oby wszystko Ci się tam ułożyło po Waszej myśli i zdrówka dla Zuzulki, która jest już taka duża (czas leci bez litości) i jest przeurocza :tak:Zaraz wchodzę na stronkę i na pewno oddam głosik. Ściskam Cię serdecznie i ślę pozdrowienia :-)

karola cieszę się, ze jesteś :) Zuzia jest prześliczna i jaki piękny torcik :) dużo zdrówka życzę i cmokaski dla was obu :) Dzielne jesteście!! Podziwiam cię kochana i mam nadzieje, że już niedługo wszystko się ułoży!!

Ostatnia edycja:
reklama
Karolinko Zuzia jest urocza po mamusi:) ściskam was serdecznie:*
Ewelinko jak się czujesz?
Danuś co u Ciebie?
Ilonko buuziam:)
U mnie bez zmian, życie:/

Do góry