reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Sis nawzajem miłego dnia

dobry
chociaż jak dla kogo, od rana dzwonię w różnych sprawach i wszystko mnie zaczęło przerastać, a najbardziej to, że dzwoniłam do Genomu, wyniki już moje i męża są ale kobieta mi przez telefon nie chce powiedzieć czy dobre czy złe, powiedziała, że musi je przejrzeć lekarz i podpisać, mają dzwonić dzisiaj
tak się boje tych wyników masakrycznie, że chyba do końca dnia umrę na zawał
trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok

Kochana będzie dobrze już tak się nie stresuje bardzo :*** Ale jakby co trzymam &&&

reklama
Ilonka, przez telefon nie podają konkretów, więc to nie oznacza, że coś nie tak. Nic się nie stresuj, będzie dobrze*

Witaj Danuś :*
Kochana, ja już nawet nie komentuję...zbytnio mnie to nawet nie interesuje...wiesz co mam na myśli... ;-) - najważniejsze, że krasnale na wolności ;-)

Ilonka, przez telefon nie podają konkretów, więc to nie oznacza, że coś nie tak. Nic się nie stresuj, będzie dobrze*

Witaj Danuś :*
Kochana, ja już nawet nie komentuję...zbytnio mnie to nawet nie interesuje...wiesz co mam na myśli... ;-) - najważniejsze, że krasnale na wolności ;-)

Witaj Sis tak tak wiem co masz na mysli i jak się do komentowania nie podpisuje nie chce mi się mam dość swoich kłopotów.... na wolności?? No masz to do mnie nie dotarły ;-)

Danuś, bo to są "Jonkowe krasnale" - kojarz z nazwiskiem :-):-D:-D:-D
Co tam Kochanie u Cięęęęę????? Jak samopoczucie? I co na obiad? Bo u mnie dziś strajk....mam zamiar wykorzystać tydzień wolnego na leżenie i pierdzenie w stołek, a co....(na pewno usiedzę w jednym miejscu nie?)

Danuś, bo to są "Jonkowe krasnale" - kojarz z nazwiskiem :-):-D:-D:-D
Co tam Kochanie u Cięęęęę????? Jak samopoczucie? I co na obiad? Bo u mnie dziś strajk....mam zamiar wykorzystać tydzień wolnego na leżenie i pierdzenie w stołek, a co....(na pewno usiedzę w jednym miejscu nie?)

Eeee no Jonkowe nie Jonkowe mogłyby choć na kawkę zerknąć :-D
A u mnie masakra telefon milczy jak zaklęty nikt mnie do pracy nie chce wziąść
My już po obiedzie dziś żołądki buraczki i ziemniaczki.
Taaaa Ty wysiedzisz yhm już to widzę :-)

Eeee no Jonkowe nie Jonkowe mogłyby choć na kawkę zerknąć :-D
A u mnie masakra telefon milczy jak zaklęty nikt mnie do pracy nie chce wziąść
My już po obiedzie dziś żołądki buraczki i ziemniaczki.
Taaaa Ty wysiedzisz yhm już to widzę :-)

Zerkną zerkną....nie biduj :-D:-D:-D:-D
Kochana, a co Ty byś chciała tak od razu CV - telefon - Welcome w pracy??? :-D Odczekać swoje musisz....w końcu znajdziesz pracę, zobaczysz :tak::tak: Jak się szuka to się znajdzie....
Dobry obiad miałaś, ale żołądków bym nie tknęła....ale buraczki...oj....tonami :tak:
No właśnie, najpierw napisałam, a póxniej pomyślałam. Nie usiedzę, to pewne :zawstydzona/y::-D

reklama
Zerkną zerkną....nie biduj :-D:-D:-D:-D
Kochana, a co Ty byś chciała tak od razu CV - telefon - Welcome w pracy??? :-D Odczekać swoje musisz....w końcu znajdziesz pracę, zobaczysz :tak::tak: Jak się szuka to się znajdzie....
Dobry obiad miałaś, ale żołądków bym nie tknęła....ale buraczki...oj....tonami :tak:
No właśnie, najpierw napisałam, a póxniej pomyślałam. Nie usiedzę, to pewne :zawstydzona/y::-D

No to jak zerkną to ok ;-)
Ano cciałabym wszyscy w koło coś sobie znajdują tylko u mnie cisza, a czas mnie goni długi rosną zaczynam się bać co będzie jak komornik zacznie się dobijać...echhh :-(
A ja lubie i jedno i drugie i mogę tonami...
No właśnie nie usiedzisz nie jest to w Twoim stylu kochana ;-)

Do góry