reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

Danuś, a patrz...wydawaloby się, że chłopy lubią NOWOŚCI!!! Ha ha ha ha Najwyraźniej nie we wszystkich kwestiach ;-)
Iwonka, nie ma sprawy, nie ma za co przepraszać, od tego tu jesteśmy, by sobie pomagać i się wspierać...

reklama
Danuś, a patrz...wydawaloby się, że chłopy lubią NOWOŚCI!!! Ha ha ha ha Najwyraźniej nie we wszystkich kwestiach ;-)
Iwonka, nie ma sprawy, nie ma za co przepraszać, od tego tu jesteśmy, by sobie pomagać i się wspierać...

No widać lubią ale tylko w sypialni nie na innych polach ;-)
No to teraz zaczynam się bać....

Iwonka nie wiem co się dzieje ale trzymam &&& i jestem z Toba jakby co wiesz gdzie mnie znaleść, buziam :***

Iwonka teraz już wiem i jestem kochana z Tobą myślami jak tylko będziesz czuła się na siłach przychodź i pisz do nas to daje czasami bardzo wiele a my postaramy sie pomóc jak tylko możemy a teraz ściskam Cię mocno :****

Danuś, bo jakbym zaproponowała "chodź przemebluję ci....." to leciałby na złamanie karku :-D:-D;-)
Idę jajca ugotować, bo mam ochotę tak z solą zjeść...:zawstydzona/y:

Taaaaaaaaa to na pewno leciałby jak szaleniec w to nie wątpie ;-)

Jajca?? No co Ty z solą majonezem i słodką papryką ;-)

Yhy, jajca....kochana, ja nie jadam majojezu.....a jak już to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko....wole na miękko z solą...yhmmmm....i ogóreczek małosolny......cud..miód...malina...:-D

No to jednak mamy różne smaki :-)

Kochana ja idę na kawkę bo głowa mi pęka S mnie już woła :-)

Pozdrów swojego P

Buziam kochana miłego dnia i smacznego :***

No to jednak mamy różne smaki :-)

Kochana ja idę na kawkę bo głowa mi pęka S mnie już woła :-)

Pozdrów swojego P

Buziam kochana miłego dnia i smacznego :***

Nie to że mi nie smakuje majonez, ale wiesz....tłuszcz niezdrowy....
Ja też mykam, jadę do banku...
Pozdrów S i smacznej kawki***
Buziolki***

Marta, co u Ciebie???
Wiola, martwię się, odezwij się Kochana*

reklama
To już poraz ostatni.. Zapewne wszyscy macie rację. Niemniej są sytuacje kiedy każdy z nas zachowuje się bardziej lub mniej irracjonalnie w sytuacjach ekstremalnych.. Wasze forum jawiło się dla mnie jako jedyna droga aby móc cokolwiek Anecie przekazać... Może nie wyglądało to najlepiej dla osób postronnych.. Nikomu nie życzę w najmniejszym stopniu takich przeżyć.. Stałem się po prostu bezradny.. Nic tego nie zapowiadało co się stało.. I szanując decyzję Anetki nie mogę się pogodzić ze sposobem w jaki to nastąpiło.. Ale dość tych wynurzeń.. Pozdrawiając wszystkich raz jeszcze przepraszam za zakłócenie porządku.. Łukasz Turaczyk.

Do góry