reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No wiesz....się zna....się wie...:-D;-)
Co na obiadek dobrego????

U mnie dziś kotlet z karkówki w sezamowej panierce, surówka z kapustki i kompocik gruszkowy...

Ostatnia edycja:
No wiesz....się zna....się wie...:-D;-)
Co na obiadek dobrego????

U mnie dziś kotlet z karkówki w sezamowej panierce, surówka z kapustki i kompocik gruszkowy...

No ba powiem nawet więcej ba ba ;-)

U mnie dziś łazanki mężowi zasmakowało i co jakiś czas się upomina..

Ale pychoty smaka mi narobiłaś ;-)

Ooooooo łazanki, lata świetlne nie jadłam....

O te kotlety to mój P się upomniał, bo bardzo mu panierka sezamowa smakuje...

Wiesz ile mi słoików wszystkich wyszło???Prócz ogórków, bo dopiero zaczynają się pojawiać...100 w spiżarce stoi - będę rozdawać po rodzinie, bo co z tym robić. P się śmieje, że stanąć na rynku i sprzedawać :-D

Ooooooo łazanki, lata świetlne nie jadłam....

O te kotlety to mój P się upomniał, bo bardzo mu panierka sezamowa smakuje...

Wiesz ile mi słoików wszystkich wyszło???Prócz ogórków, bo dopiero zaczynają się pojawiać...100 w spiżarce stoi - będę rozdawać po rodzinie, bo co z tym robić. P się śmieje, że stanąć na rynku i sprzedawać :-D

Szalona nie masz co z czasem robić?? Wow jestem pod wrażeniem u mnie w tym roku żadnych słoików nie będzie coś tam mamy jeszcze musi straczyć

Czas się znalazł (wiesz....ja obrotna jestem ha ha ha), poza tym moja mama mi pomagała, szkoda było, by się zmarnowało. Ale najbardziej czekam na ogóraski, mozna sałatek narobić - to najbardziej schodzi do obiadu :tak:
Także kochana, jak będziecie przyjeżdżać to weź mega wielką torbę, bo z pustymi rękoma Was nie wypuszczę, o nie!!!!!:-D:-D;-)

Czas się znalazł (wiesz....ja obrotna jestem ha ha ha), poza tym moja mama mi pomagała, szkoda było, by się zmarnowało. Ale najbardziej czekam na ogóraski, mozna sałatek narobić - to najbardziej schodzi do obiadu :tak:
Także kochana, jak będziecie przyjeżdżać to weź mega wielką torbę, bo z pustymi rękoma Was nie wypuszczę, o nie!!!!!:-D:-D;-)

Kurcze zabrzmiało to jak grożba :-D:-D
Ja podbieram trochę od mamy trzeba te starsze w końcu zjeść..

Kochana uciekam S już w domu obiad musze skończyć
Miłego dnia kochana buziam :**

reklama
No dziewczyny!!!!! To bierzemy się do roboty i wysyłamy CV - masowo :-D:-D:-D Ja już dzisiaj kolejną serię wysłałam...ale jak na razie ciiiiiisza:sorry2: Ale kto jak to, MY damy radę!!! (skromnością to ja nie grzeszę:-p)

Danusiu jakiś smutek odczuwam u Ciebie:blink: I chyba się nie mylę....
Ewelinka zgadzam sie z Tobą w 100%, jeśli źle czujesz się w tej pracy w jakikolwiek sposób to zmiana może okazać się słuszną decyzją, a Jesteś świetną babką więc nie masz o co sie martwić:) Podpisuję się pod tym wszystkim co Danusia Ci napisała - święta racja:tak:
Trzymam za Was kciuki, aby wsio się poukładało:)

Do góry