reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

witojcie dziewuszki :D:D
no i zaczal sie weekend a ja sama w domku z malymi bo tom teraz pracuje w weekendy :( wogole nie wiem przez to jaki jest dzien tygodnia bo w tygodniu za to ma dwa dni wolnego :) nie moge sie przestawic :D
zycze Wam wszystkim wesolego i slonecznego weekendu

Julia witaj :):):) Gostyń sie kłania :D:D:D

reklama
nooooo Monis widze ze sie bedzie dzialo :) ciesze sie przynajmneij masz okazje zrobic sie na super laseczke :D:D:

Danus, Iwonko - dziekuje za maile :):):) cumolki dla Was :*

Sis, Anetko, Madziu i wszyscy :) cumolki i jeszcze raz udanego weekendziora :D

Załączniki

• mediumjxon4i5547d978125fc1d97494.jpg
    mediumjxon4i5547d978125fc1d97494.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 10
aha zapomnialam Wam napisac Anetka - o ile sie nie myle - ostatnio pytala o Karolcie... ja ostatniego smsa dostalam od niej po porodzie... potem pisalam ale zadne sms nie dochodza :( tak wiec nie mam pojecia co u niej nie mam z nia innego kontaktu :(

aha zapomnialam Wam napisac Anetka - o ile sie nie myle - ostatnio pytala o Karolcie... ja ostatniego smsa dostalam od niej po porodzie... potem pisalam ale zadne sms nie dochodza :( tak wiec nie mam pojecia co u niej nie mam z nia innego kontaktu :(

Rudzia Karola zmieniła numer i może dlatego nie dochodzą smsy:sorry::sorry::sorry: z tego co wiem to Karola ma problemy, bo Zuzię bolał brzuszek i tylko Ona umiała ją uspokoić, więc musiała ją nosić:eek::eek::eek: wiem, że jest bardzo zmęczona, ale pewnie jak trochę odsapnie to się odezwie:-D:-D:-D

Rudzia Karola zmieniła numer i może dlatego nie dochodzą smsy:sorry::sorry::sorry: z tego co wiem to Karola ma problemy, bo Zuzię bolał brzuszek i tylko Ona umiała ją uspokoić, więc musiała ją nosić:eek::eek::eek: wiem, że jest bardzo zmęczona, ale pewnie jak trochę odsapnie to się odezwie:-D:-D:-D
:( oj i nie dala mi znac :( nic nie wiedzialam ze zmienila numer :(

a jak tam u Ciebie Sówka??? :) jak Bartus?? :)

pozdrawiam :)

Cześć laseczki :-)

Dziewczyny chciałam Wam napisać jaka jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-)
Fakt mój Ł spalił niespodziankę ale i tak jestem przeszczęśliwa :-D
Dostałam sms treści: "Mamo 27 musisz mnie z lotniska w Gdańsku odebrać Moniś ma 28 maja urodziny to zrobie jej niespodziankę bo Ona wie, że będę początek czerwca" hahahhaha kurdę cały tydzień będzie się teraz dłużył :eek: no nic trzeba poodwiedzać fryzjera kosmetyczke i inne instytucje co by jakoś wyglądać ahahahhahah zmykam na spacerek jeszcze bo ładna pogoda tymczasem :*

No proszę jak nie wiele trzeba, żeby Moni humorek poprawić ;-), no kochana to teraz Cię tu szybko nie zobaczymy ;-) Aż Ci zazdroszczę ;-)

Cześć Moniś :-)

No to super!!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą:-):-):-):-) Ale niespodziankę Ci zrobił!

Anetka no to super, że woda się uspokoiła... z kolei u nas kiepsko, w Warszawie, mieszkamy bliziutko Wisły, z balkonu obserwujemy jak szybko podnosi się stan wody... Na szczęście mieszkamy na 9 piętrze, ale to i tak mnie nie pociesza, ponieważ ten blok już ma kilka ładnych lat i wiadomo, jak teren będzie podmokły to jeszcze różnie może być...ale jestem dobrej myśli...
Danusia to super, że już lepiej u Ciebie:-) Jeśli chodzi o pogodę, to u nas jest piękna pogoda, słoneczko świeci cały czas...ale co z tego, jak ja i tak teraz siedzę w domu i pracuję, a jak skończę pracę i będę chciała wyjść na spacer to pewnie będzie lało, a może i nawet burza - bo zapowiadali:cool:

Ewelinka jak tam u Ciebie? :-)

Marta, Wiola, Sówka pozdrawiam Was Serdecznie!;-)

U nas świeci słońce i leje na zmianę dziś to już chyba burze będą tak wiele i co chwila grzmoty strasznie a ciemność taka że hoho.. Jak mija Ci weekend?? :-)

witam to i ja się przyłącze ;) mam nadzieje ze przygarniecie :zawstydzona/y: trochę rozmów na inne tematy się przyda . a więc witam.... Julia jestem

Witaj Julio :-), teraz przez weekend trochę tu zastoju ale w tygodniu się spotkamy na pewno....mam nadzieje, że się u nas zadomowisz :-)

witojcie dziewuszki :D:D
no i zaczal sie weekend a ja sama w domku z malymi bo tom teraz pracuje w weekendy :( wogole nie wiem przez to jaki jest dzien tygodnia bo w tygodniu za to ma dwa dni wolnego :) nie moge sie przestawic :D
zycze Wam wszystkim wesolego i slonecznego weekendu
Julia witaj :):):) Gostyń sie kłania :D:D:D

A cóż tak ma zmienione dni i przez weekend robi?? Nie dziwie się, że dni Ci się przestawiają ;-), buziole :**

No to witam witam czuję się jak w domu :-D:tak:hihihi

I o to chodzi jak założysz kapcie wygodne to dopiero będziesz miała ochotę tu przebywać ;-), do zobaczenia/napisania po weekendzie :-)

Miłej soboty kochane :***

Cześć:)))))))))))))

Danusiu, weekend mija troszkę leniwie.... siedzę w domu i praktycznie ci nie robię, miałam ochotę wyjść teraz na spacer, ale zbliża się burza:szok: I to widać taka porządna...
Tak się też zastanawiam, czy przypadkiem nie mam jakiegoś uczulenia, wstałam rano, nos zatkany i strasznie pieką mnie oczy, no i opuchnięte mam..:no: Na pewno przejdzie, ale strasznie denerwujące...
A jak tam u Ciebie ogólnie samopoczucie? :)

reklama
pusto jak to w weekend :)
ja siedzim i czekam az sie rybka zrobi chlopaki spia wiec mam chwilke zeby cos skrobnac :)
zjemy obiadek i na spacerek bo u nas pikna pogoda :)

Danus zmienili mu godziny bo byla wojna w pracy... powiedzal ze nie bedzie wiecej wieczorami robil tak jak w srode i w piatek wracal do domku o 4 a o 6 wychodzil spowrotem zeby na 7 do 10 siedziec w pracy... ilez mozna tym bardziej ze ja tez potrzebuje troche pomocy w domu... pajace mysla ze na swiecie chyba jest tylko ten zapchlony hotel i tom bedzie na kazde ich zawolanie... szef to mu nawet powiedzial ze jak mu sie nie podoba to niech sobie szuka innej pracy wkoncu stanelo na tym ze bedzie mial wolny srode i czwartek za to nie bedzie musial wracac na te wieczory dla nas to lepiej bo tak to przynajmniej mozna wszytsko pozalatwiac co trzeba :) ale jak wiadomo madrosc szkocka malusienka jest :D to co chwila tom ma w inne dni wolne ostatnio mial wtorek srode w nastepnym tygodniu ma wolne sobote niedziela czyli robi 9 dni pod rzad :D mozna oszalec:)

ale mam lenia :)
chlopaki spia a taka ladna pogoda :):):) no coz trzeba czekac :)

Do góry