reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja strasznie boję się kredytów:szok: ale nie będę miała innego wyjścia:tak::baffled::eek:
chyba że wygram w lotto:-):-D:-)

Ja też się boje ale nie ma innej możliwości niestety no chyba, że wygrana w lotto. Ale co tam raz się żyje jakoś się da rade w końcu jesteśmy zdrowi możemy pracować oboje i mamy ubezpieczenia w kredycie jakoś się da a jesteśmy na swoim :tak:

Ja też się boje ale nie ma innej możliwości niestety no chyba, że wygrana w lotto. Ale co tam raz się żyje jakoś się da rade w końcu jesteśmy zdrowi możemy pracować oboje i mamy ubezpieczenia w kredycie jakoś się da a jesteśmy na swoim :tak:
mojej mamy przyjaciołka jest samotna i nie ma dzieci ma swoje mieszkanie i jej matka stara kobitka też ma swoje ale nie wykupione, twierdzi że po co ma je wykupić skoro ula(przyjaciołka mojej mamy) ma swoje mieszkanie, więc ula z moją mamą wpadły na pomysł że ja dam pieniążki na wykupienie i jej do ręki ile będzie za to chciała a ona mi zapisze mieszkanie, ale ona woli aby mieszkanie przepadło:baffled:

mojej mamy przyjaciołka jest samotna i nie ma dzieci ma swoje mieszkanie i jej matka stara kobitka też ma swoje ale nie wykupione, twierdzi że po co ma je wykupić skoro ula(przyjaciołka mojej mamy) ma swoje mieszkanie, więc ula z moją mamą wpadły na pomysł że ja dam pieniążki na wykupienie i jej do ręki ile będzie za to chciała a ona mi zapisze mieszkanie, ale ona woli aby mieszkanie przepadło:baffled:

To są właśnie tacy ludzie co jej zależy pomóc młodym skoro by jeszcze na tym zarobiła? Nie rozumiem takich ludzi wcale :sorry:

reklama
Ale jeszcze foto dopieszczone poproszę :tak::-)

Oczywiście, że tak:tak:

bardzo fajnie:-) strasznie mi sie podoba:tak:

Dziękuję:-D

No z tymi mieszkaniami to jest jakaś maskara:angry: jak ja zaczęłam szukać, bo myślałam, żebyśmy sobie coś kupili to się załamałam:wściekła/y: ale na szczęście mamy możliwość mieszkać w domu u Narzeczonka z jego rodzicami, ale mamy prawie całą górę dla siebie:-D i płacimy tylko ok. 1200,00 zł za cały rok plus media oczywiście, ale co to jest jak niektórzy płacą tyle za miesiąc:baffled: a działkę rodzice mają dość dużą więc w przyszłości możemy się wybudować, albo sprzedać kawałek i gdzie indziej się wybudować:-D ale zobaczymy jak to się potoczy...

Ostatnia edycja:
Do góry