reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

heh... no niby tak... ale to jakaś paranoja...:wściekła/y: średnio zarabiającego człowieka po prostu nie stac:wściekła/y:

Kochana mało kogo stać z zarobków odłożyć na mieszkanie, w sumie to chyba na starosć by się udało cos kupić dopiero albo i nie bo co by było uzbierane znowu ceny do góry :sorry:

reklama
właśnie
dlatego ja kupiłam mieszkanie na wsi
niby mieszkanie ale mam swoje wejście tak jak do domku i z salonu wyjście na własny ogródek taki 8 x12 metrów
i zapłaciłam 105 tysiecy za stan deweloperski
jak wykończę to pokaże zdjęcia:):-)

Mama Sówka slicznie :-)
eh... i to własnie spędza mi sen z powiek :baffled:

Czemu? Nie jesteście na swoim?

właśnie
dlatego ja kupiłam mieszkanie na wsi
niby mieszkanie ale mam swoje wejście tak jak do domku i z salonu wyjście na własny ogródek taki 8 x12 metrów
i zapłaciłam 105 tysiecy za stan deweloperski
jak wykończę to pokaże zdjęcia:):-)

No to czekamy i na Twoje zdjęcia. Ja też z salonu a właściwie z tarasu mogłabym mieć wyjście na ogródek ale nie będe przerabiać tarasu szkoda mi go :-)

Super zrobione Danulka:-D hehe nie mogę wytrzymać, więc macie fotki z dzisiaj rano:-p wieczorkiem więcej fotek zrobię z każdej strony:-D
Zobacz załącznik 130884Zobacz załącznik 130885
bardzo fajnie:-) strasznie mi sie podoba:tak:

heh... no niby tak... ale to jakaś paranoja...:wściekła/y: średnio zarabiającego człowieka po prostu nie stac:wściekła/y:
paranoja to mało powiedziane, mnie nie stać na mieszkanie za 300 tyś:angry::wściekła/y::no: więc do 50 będę mieszkała z mamusią:rofl2::eek:

reklama
bardzo fajnie:-) strasznie mi sie podoba:tak:

paranoja to mało powiedziane, mnie nie stać na mieszkanie za 300 tyś:angry::wściekła/y::no: więc do 50 będę mieszkała z mamusią:rofl2::eek:

Kochana jak chcesz mieszkanie to kredyt na 30 kilka lat inaczej nic nie będziesz miała, ja już w czerwcu będzie jak rok spłacam zostało mi jakieś 33 lata :szok::-D:-D:-D:-D

Do góry