Cześć laseczki :-)
O matko umarłego być na nogi postawiła![]()
zawsze mi mówili że mam donośny głos

hej kochana :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć laseczki :-)
O matko umarłego być na nogi postawiła![]()
zawsze mi mówili że mam donośny głos
hej kochana :-)
Ale, że co ??? Jak???
Kawyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dziś noc z głowy cholerne rury się włączyły pisk w domu straszny a wszyscy na dyżurach gdzieś na awarii i spałam ze stoperami w uszach bo inaczej wogóle bym nie pospała...szlak.... jedyny minus tego mieszkaniaale za to z rana się panowie pofatygowali
No hej :-)
Masz masz czy Ty czasem góralka nie jesteś??? Krzyczysz zupełnie jak na halach w górach gdzieś![]()
a nie...nic tak mnie jakos naszło
nie krzyczjuz podaję
![]()
matko... biedactwo...po tym jak napisałaś że piszcza u Ciebie rury uświadomiłam sobi że u mnie tez
le to tak od czasu do czasu... ale zawały można dostac
czyli już wszystko ok? bo to chyba trzeba odpowietrzyc rury...tak?
hahaa
no wiesz... nam morzem to móiwa o krakowiakach że to góralea moja babicka pochodzi z Nowego Sącza więc jeszcze bliżej gór... więc od dzisiaj twierdze że góralka ze mnie pęłną gębą
a co
![]()
No dzięki za kawusie :-)
No to wyobraż sobie, że u mnie też dość często piszczą i to nie cicho tylko tak, że słychać je już po podejściu do klatki schodowej i na klatce. U nas przychodzą i zmniejszają przepływ wody w centralnym i wtedy sie uspokaja i przy okazji też odpowietrzają.
A Wy sami palicie w co, czy też jak my administaracja?? No albo spółdzielnia? Jak oni leć im powiedzieć niech coś robią bo jak Ci się kiedy w środku nocy włączą jak u mnie.....współczuje nie do wytrzymania wierz mi![]()
Zapewne to widać i słychać
Płuca masz dobrze rozwinięte![]()
czesc Kochana :-)
łaomtako... to ładnie musiało dawacnie strasz...
my mamy ogrzewanie prądowerury piszczą ale te od wody nie od ogrzewania bo takich tu nie ma ;-)
ech... ja bardzo często mam chrypkę... moja pani doktor powiedziała mi po badaniach... że mam tak cienkie struny głosowe że nie powinnam wogóle mówic a jak tak to cichutko... bo mi w końcu pękną![]()