reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ale tu teraz spokojnie:szok:
Moze to dobrze bo bede miala czas aby przygotowac sie na jutrzejsze posty:-D
Ja siedze w domu i pomalu chole.... mnie bierze od tego lezenia:wściekła/y:Juz w przyszlym tygodniu maz musi wracac do pracy i nie wiem jak to wytrzymam.To siedzenie caly dzien w domu z synkiem i myslenie chyba mnie dobije.Najbardziej jednak obawiam sie ze znowu napadna mnie jakies zle mysli a nie bede miala nawet z kim pogadac:-(

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja siedze w domu i pomalu chole.... mnie bierze od tego lezenia:wściekła/y:Juz w przyszlym tygodniu maz musi wracac do pracy i nie wiem jak to wytrzymam.To siedzenie caly dzien w domu z synkiem i myslenie chyba mnie dobije.Najbardziej jednak obawiam sie ze znowu napadna mnie jakies zle mysli a nie bede miala nawet z kim pogadac:-(

Kochana miło że zaczęłas tutaj, do nas zaglądac:) a jeżeli przyjdą złe myśli... wpadaj do nas !!!! krzcz, płacz, wyżalaj sie... bo my tu nie jestesmy tylko po to aby pisac o radościach... ale także po to aby pomóc sobie w tych cięższych chwilach :tak:

Danusia pobudka !!!!!!!! :-D

Rudzia jak tam lody ??? :laugh2:

Ewelinko jak teśc...? mam nadzieję że wszystko dobrze :tak:

Wiola już nie gadaj głupot !!! my tu przecież Cię chcemy i już !!!!:-D:tak:

Majsi kochana co z Tobą ? :sorry:

Madzia mam nadzieję że wszystko u Ciebie w porzadku... :tak: całym sercem z Tobą !!!!

Marti czekamy caly czas na zdjęcia :tak::tak::tak::-):-):-)

Sówka Ty też byś mogła się cholercia do nas czasami odezwac :wściekła/y::-)

Ola, Iza... zaglądajcie tutaj !!!

Gabrysia
mam nadzieję że dzisiaj też do nas wpadniesz :-)

a to tak na miły początek dnia... słoneczko dla każdej z Was

384.gif

dżizas... ja wiem że problemy każdego z nas sa najważniejsze i największe... ale jak czasmi słysze jakie ludzie je mają to mnie trafia... :eek::no:

Cześć laseczki :-)

Kama jak to nie będziesz miała z kim porozmawiać?? A my?? Po to tu jesteśmy jakby co pisz pomożemy jak tylko możemy ;-)

pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

O matko umarłego byś na nogi postawiła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewelinka sis no i jak tam po operacji????????????

Ostatnia edycja:
reklama
dżizas... ja wiem że problemy każdego z nas sa najważniejsze i największe... ale jak czasmi słysze jakie ludzie je mają to mnie trafia... :eek::no:

Ale, że co ??? Jak???

Kawyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziś noc z głowy cholerne rury się włączyły pisk w domu straszny a wszyscy na dyżurach gdzieś na awarii i spałam ze stoperami w uszach bo inaczej wogóle bym nie pospała...szlak.... jedyny minus tego mieszkania :no: ale za to z rana się panowie pofatygowali

Do góry