:-):-):-)
czesc Kochana![]()
Malenka :* dzis 2.5 roku od slubnego kobierca :* MILOSCI dla WAS :* i kolejnych takich latek razem :*:*:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-)
czesc Kochana![]()
Długo by opowiadać...
Kwiatami mnie zasypywał....
Samolotem chciał "przewieźć"
i w ogóle...
nawet do mich rodziców uderzał
:-d:-d:-d:-d:-d:-d
A mój m kiedys na wakacjach pojechał do sklepu... Przyjeżdża wita się ze mną, buzi, obejmuje mnie ręką.... Ja patrzę krzyczę bo w rękaw miał wsadzoną ratke świńska... Myślałam że go ukatrupię![]()
Witam milutko :-):-):-) i dziękuję za &&& - musi być dobrze....i cieszymy się, że Cię rozbawiłyśmy...Cześć DZIEWCZYNY
nadrabiam zaległości
i normalnie nie nadążam!!!
Ale mnie rozbawilyście
Marti - my chyba kiedyś się już poznałyśmy gratuluję Maciusia
Ewelinka- &&& - będzie dobrze
Danula - pozdrowienia
Madzia - trzymaj się tam
Anetka - witaj
Wiola - mi też tylko mine(u)tki pozostają (tylko ochoty brak - muszę częściej z Wami pisać) - a co ten Palikot robił?????????
Rudzia - no to pięknych snów do końca ciąży
.....dobre.....
Malenka :* dzis 2.5 roku od slubnego kobierca :* MILOSCI dla WAS :* i kolejnych takich latek razem :*:*:*:*
Cześć DZIEWCZYNY
nadrabiam zaległości
Ale mnie rozbawilyście
Marti - my chyba kiedyś się już poznałyśmy gratuluję Maciusia
Ewelinka- &&& - będzie dobrze
Danula - pozdrowienia
Madzia - trzymaj się tam
Anetka - witaj
Wiola - mi też tylko mine(u)tki pozostają (tylko ochoty brak - muszę częściej z Wami pisać) - a co ten Palikot robił?????????
Rudzia - no to pięknych snów do końca ciąży
Cześć DZIEWCZYNY
nadrabiam zaległości
Ale mnie rozbawilyście