reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć kochane moje wpadłam sobie na chwilkę luknąć co nowego się dzieje ;-)

Miłej soboty kochane i cudownej niedzieli :-)

Buziam :*****

Hej kochane, a mnie pomimo tego ze siedzę w domu dopadło przeziębienie, mam męczący kaszel i katar:-( jutro ide do ginka moze cos mi przepisze:-(
Miłej niedzieli:-)

Hej Kochane :)
Cudem jestem już w domku bo miałam wyjść dopiero za tydz półtora :eek: Ale obiecałam, że reszte badań zrobie sama i będę je konsultować z lekarzem i się zobaczy co dalej. Najważniejsze, że z Dzidzią ok :) A ja sobie jakoś dam radę :) Jutro Wam poopisuję co i jak bo dziś chcę się wreszcie wyspać :p
Miłego wieczorku :)

Hej Kochane :)
Cudem jestem już w domku bo miałam wyjść dopiero za tydz półtora :eek: Ale obiecałam, że reszte badań zrobie sama i będę je konsultować z lekarzem i się zobaczy co dalej. Najważniejsze, że z Dzidzią ok :) A ja sobie jakoś dam radę :) Jutro Wam poopisuję co i jak bo dziś chcę się wreszcie wyspać :p
Miłego wieczorku :)

no witaj Paskudo jutro to przez kolane przeloze..... mialas pisac i wogole sie nie odezwalas a ja sie tak martwilam:-:)-:)-(

dobrze ze juz jestescie w domku :* buziaki :* uwazajacie na siebie:*

czesc dziewczynki :-D:-D:-D

Danula
jak tam po weekendzie? :-)

Rudzia
u nas dzisiaj ma byc 16 stopni i soneczko :-) wpadasz na kawkę ?? ;-):-)

Majsi dobrze że już jestes w domku :tak: i najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze :tak: trzymajcie się !!!

Madzia
kuruj się biedactwo a ja odpędzam chorubsko...a kysz !!!!!!!!!!!! :tak:

Ewelinka czy kopnie nas ten zaszczyt w d*** i sie dzisiaj pojawisz ? :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2:

Wioluś jak wizyta przyjaciółki ?? :))

Iza
... a co z Tobą...? odezwij się kochana :sorry:

zapraszam jak zawsze na kawkę :-D

Witajcie!!!
BOLI!!!!!!!
Dziąsło mnie boli!!!!
Aż normalnie nie mogę językiem ruszać...
Poza tym świetnie!
W piątek tak zniknęłam, bo mi Pana Prąda zabrali aż do wieczora
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę teraz z małym do Przedszkola - NARESZCIE
potem do lekarza niech zobaczy to dziąsło,
bo się chyba stan zapalny zrobił
i przylecę do was jak na skrzydłach...

Witajcie!!!
BOLI!!!!!!!
Dziąsło mnie boli!!!!
Aż normalnie nie mogę językiem ruszać...
Poza tym świetnie!
W piątek tak zniknęłam, bo mi Pana Prąda zabrali aż do wieczora
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę teraz z małym do Przedszkola - NARESZCIE
potem do lekarza niech zobaczy to dziąsło,
bo się chyba stan zapalny zrobił
i przylecę do was jak na skrzydłach...

biedactwo... mam nadzieję że lekarz cos pomoże :tak::tak::tak:
wracaj szybciutko bo czekamy :-)

reklama
Do góry