reklama
My używamy jednocześnie pieluszek jednorazowych i tetrowych,tzn w jednorazową wkładam tetrę(nie nastarczyłabym pampersów).Na początku używaliśmy DADY z Biedronki,ale nagminnie urywały się rzepy.Teraz używamy Pampersów ale coraz bardziej jestem wkurzona bo gdzieś bokiem w nocy uciekają siuśki Kacperka.Budzi się w nocy i ma cały boczek mokry.Już dopinam jak mogę najdokładniej.Teraz chciałabym wypróbować coś innego,np.Happy czy tych z LIDLA bo widzę, że dużo mam je chwali, ale nie mam lidla w pobliżu i czekam na okazję.pozdrawiam.papa
MAGDASZ
Aktywna w BB
My uzywamy pampersow, ale nie wiem co robie nie tak, bo ciagle kupa laduje na pleckach mojego synka . Zapinalam juz tak mocno,ze pielucha odbija sie na Jego grubiutkich udkach. Ale razcej rozmiar jest ok, bo wazy ok 8 kg i kupujemy "3". Ostatnio kupilam tez zolte rossmany i sa w sumie ok, tylko ciagle mi sie odlepia lewa strona, niechcaca zamaczam pasek ciagle oliwka. Ale zaczelam juz uwazac, zeby nie pchac wszedzie moich naoliwkowanych paluchow. Napiszczcie mi co to jest z tymi pampersami.
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam.My używamy jak narazie Pampers zarówno pieluszki jak i chusteczki i ogólnie jesteśmy zadowoleni.Natomiast miałam 1 paczkę huugis którą dostałam w prezencie i średnio byłam zadowolona gdyż uważam że mniej chłonią od pampersów.Jednak mudzę popróbować tych z Lidla Tesco i Rossmana jak mówicie że są bez zastrzerzeń.
Dzięki dziewczyny za rady,postaram się wypróbować.Na samym początku musiałam mojemu Nusiowi podwijac siusiaka razem z jąderkami do góry bo miał wodniaczka i pewnie do tej pory tak robiłam nieświadomie z przyzwyczajenia.Obym tylko pamiętała.Pozdrawiam.Jeszcze raz dzięki
Liriel pisze:Ania77 pisze:Uzywam pampersow bo mam znizk
Tak z ciekawości...Jak można zdobyć taką zniżkę ?? ;D
Mieszkam w Niemczech i tu Pampers dla zdobycia klienta co miesiac daje znizki dla dzieci, ktore sa u nich zarejestrowane. Na miesiac mam 4 euro znizki na 2 opakowania Pampersow.Otrzymuje gadzety typu koszulka z imieniem Syna i wiele innych.
reklama
Podziel się: