reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
Liriel pisze:
A no chyba, że tak ;D...W Polsce chyba tak o klientów nie zabiegają, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem ;)
ja tez nic takiego nie słyszałam więc na pewno nic takiego do nas nie dotarło wbrew pozorom nasze państwo na pewno nie jest przyjazne rodzinom z dziećmi

reklama
NIemcy zabiegaja o malych klientow bo rodzi sie ich coraz mniej. Wiecej starcow niz dzieci. Z roku na rok coraz mniej rodzi sie dzieci. Prowadzone sa nawet statystyki za ile lat wyginie narod Niemiecki.
Ale aby nie zmieniac tematu zawsze jak przyjezdzam do Polski chetnie kupuje Haggis bo sa przystepne cenowo i sadze ze rownie dobre jak Pampers. Haggis sa rozciagalne, Pampers niestety nie. Lidlowskie tez sa swietne , przyciaga mnie miernik wilgotnosci.

ja nie miałam okazji ich przetestowac dzisiaj kupiłam na próbe (jakas napotkana mama je chwaliła) w realu jakies zwykłe pieluchy zobaczymy

Ja od samego początku użuwam pieluch i chusteczek Pampersa. Krzyś ma ładną pupkę a pieluch prawie nie ubywa z opakowania. Kiedyś próbowałam używać innych chusteczek ale przy kupce (połączenie "zapachu" kupki i chusteczek) robiło mi się niedobrze - przy Pampersach jest ok. A jeśli chodzi o cenę to raczej kupuje na promocjach w supermarketach.

minął pierwszy dzien testowania i jest ok są lepsze niz huggiesy maluszek zrobił mega kupke i nic nie wyciekło tak samo nie wyciekają siuśki wczesniej przy hugiesach ciągle musiałam go z tego powodu przebierac

A mój mąz ostatnio kupił Pampersy Up&Go - w formie takich majteczek do zakładania, bez rzepów. Na początku byłam niezadowolona, bo trochę trudno je założyć. Ale mają wiele zalet: są wykonane z materiału, który bardziej przypomina bibułkę niż ceratę i nic z nich nie wycieka. Elastyczne boki dobrze dopasowują się do figury dziecka. Całkiem fajne i nie tylko dla dzieci, które już chodzą.

Ja uzywam tylko pampersow i jak do tej pory jeszcze sie nie zawiodlam.Warto zwrocic uwage na to,ze pampersy sa moze drozsze,ale sa tak chlonne,ze zuzywa sie ich o wiele mniej niz zwyklych.Wiec moze warto przeliczyc sobie zuzycie pieluszek i cene za sztuke.Ja pare dni temu kupilam mega paczke 3 w realu za ok.45 zl.to 0,50 gr za sztuke.

EWCIK100 pisze:
A mój mąz ostatnio kupił Pampersy Up&Go - w formie takich majteczek do zakładania, bez rzepów. Na początku byłam niezadowolona, bo trochę trudno je założyć. Ale mają wiele zalet: są wykonane z materiału, który bardziej przypomina bibułkę niż ceratę i nic z nich nie wycieka. Elastyczne boki dobrze dopasowują się do figury dziecka. Całkiem fajne i nie tylko dla dzieci, które już chodzą.

ja tez używam tych pieluszek. są bardzo wygodne jeśli dziecko uczy się chodzić bo idealnie dopasowują się ciałka. wogóle nie czuć że niunia ma na sobie pampersa. widac że nic jej nie przeszkadza. a i wkładanie jest o wiele wygodniejsze bo moja przynajmniej nie usiedzi spokojnie przy przewijaniu. POLECAM!
aha i te nowe huggisy (pieluszko-majtki) też są fajne :)

reklama
ja dzisiaj kupiłam cien w lidlu bo wiele mam je zachwala faktycznie fajnie wyglądają ja sie sprawdzą zobaczymy ale wcale nie są tanie prawie 30zł za 50 sztuk to wychodzi drożej niz pampersy!???

Do góry