reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
Ja bym chcilam sprobowac tego "rosmama" ale u nas nie ma moze jak kupie gdzies n wyjezdzie??
A ile koszluja i ile jest ich w paczce ( papmersa kupujemy 4)

reklama
Tak sobie czytam o pieluchach i widze że Happpy jest złe ale my uzywamy na strat i sobie chwalimy, mało jest rozmiarów do 4kg:-(. Z Carefoura odradzam sama cerata poszły od razu do kosza. Moz eby tak podawac ceny z apieluchy i jaka ilośc w rozmiarze to będzie łatwie zrobic jakies podsumowanie dla zastanawiajacych sie? Łatwo mozna wtedy porównac to co kogo zastanawia.

Kupiłam dzis huggiesy zielone zobaczymy czy się sprawdzą cena 35 zł za 66 szt rozmiar 4 czyli 0,53 gr - bardzo tanio

belgrano pisze:
Tak sobie czytam o pieluchach i widze że Happpy jest złe ale my uzywamy na strat i sobie chwalimy, mało jest rozmiarów do 4kg:-(. Z Carefoura odradzam sama cerata poszły od razu do kosza. Moz eby tak podawac ceny z apieluchy i jaka ilośc w rozmiarze to będzie łatwie zrobic jakies podsumowanie dla zastanawiajacych sie? Łatwo mozna wtedy porównac to co kogo zastanawia.
belgrano dla Was dobre będą np 2 pampers teraz w geant jest jeszcze promocja na jumbopaki 46,99 za 98szt to wychodzi 0,479 za jedną szt myśle że nawet zwykłe pieluchy nie są tańsze

ostatnio ktos mi tanio zalatwil huggiesy wiec wzielam i zaluje.... jak nigdy do tad nie bylo problemu ze skorka pod pieluszka tak po kilku tych pieluchach zaczela sie robic czerwona pupka i spowrotem wiec wrocilismy do Pampersow  ;D

iwonka2006 pisze:
ostatnio ktos mi tanio zalatwil huggiesy wiec wzielam i zaluje.... jak nigdy do tad nie bylo problemu ze skorka pod pieluszka tak po kilku tych pieluchach zaczela sie robic czerwona pupka i spowrotem wiec wrocilismy do Pampersow ;D

zielone czy różowe ?

jsorbek pisze:
iwonka2006 pisze:
ostatnio ktos mi tanio zalatwil huggiesy wiec wzielam i zaluje.... jak nigdy do tad nie bylo problemu ze skorka pod pieluszka tak po kilku tych pieluchach zaczela sie robic czerwona pupka i spowrotem wiec wrocilismy do Pampersow  ;D

zielone czy różowe ?

Dla mnie wygladaja na zielone 4+ i jest ich 40 sztuk z disneyem

reklama
Do góry