reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Byliśmy u doktora i wypsiał na recptę maść do zrobienia. Powiedział też, że Ozik ma bardzo delikatną pupcię i taka jesgo natura niestety. Zalecił też 2- 3 razy dziennie kąpać go w letniej wodzie w upały.
ja na poćzatku używałam huggies były ok tam napewno nic nie wycieknie bo mają ściągacz w pasie
ale pampersy są cieńsze więc lepsze na lato pod cienkie ubranko
używam tylko ich
chociaż czasem przecieknie na pleckach zastanawiam się czy nie zmienic na większe
Oliwka waży ok 5kg a używam 3-6kg i wydają mi się że nóżki się odciskają dlatego luźniej zapinam
a te od 4-9 wydają się za duże narazie bo wisi worek w kroku
czy wam też odgniatają się nóżki ?których powinnam używać
ale pampersy są cieńsze więc lepsze na lato pod cienkie ubranko
używam tylko ich
chociaż czasem przecieknie na pleckach zastanawiam się czy nie zmienic na większe
Oliwka waży ok 5kg a używam 3-6kg i wydają mi się że nóżki się odciskają dlatego luźniej zapinam
a te od 4-9 wydają się za duże narazie bo wisi worek w kroku
czy wam też odgniatają się nóżki ?których powinnam używać
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Kubusiowi też Pampersy odgniatają się na nóżkach (a Huggisy nie), a poza tym często przeciekają, i to nie tylko na plecach, a my używamy już większych (Kuba waży ponad 6 kg) - nam Pampersy nie pasują, choć rzeczywiście są cieńsze. A poza tym ja mam ciągle wrażenie, że są z zewnątrz wilgotne...brrrr...
reklama
a ja uzywałam pampersow ale podobnie obgniatały nawet jak brałam wieksze rozmiary, testwałam huggiesy ale przemakały mi i wylatywała bokiem kupka, teraz odkryłam bella i jestem zadowowlna choć miałam opory, bardzo ładnie chłoną i mają fajne rysunki na rzepach
Podziel się: