reklama
Anulka_
Aktywna w BB
My od początku używaliśmy pampersa, raz kupiłam hugisy, ale cała zawartość się z nich wylewała! Byłam zaskoczona, bo jak Konradek był mały to ich czsem używałam i było ok. Teraz niestety musieliśmy poczynić oszczędności i spróbowałam biedronkowych Dada. Przez pięć lat wiele się zmieniły - nie ma już wstrętnej ceraty, są cienkie i kolorowe. Jak narazie niezauważyłam, żeby jakością odbiegały od papersów, więc mogę je polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Oskarkowi zrobiły się na pupie takie krostki czerwone, zktórych później wytworzyły się wielkie plamy, byliśmy u lekarza i pzrepisał oxycort. Jednak anwet nie zaczęłiśmy nim samrować, bo posmarowaliśmy niveą na odparzenia i zaczęło znikać. Potem gdy już się wydawało, że nic nie ma pojawiło się i smarowaliśmy oxycortem i to samo - zniknęło i bach - wczoraj to samo - dzisiaj idziemy dolekarza. Mam zamiar zapytać o maść na receptę, bo moja bratowa kiedyś takiej używała i nic nie wyskakiwało. Zobaczymy co dziś powie. Koleżanka mnie straszył, że jeśli to zapalenie pieluszkowe to każe mi przejść na pieluchy twtrowe to prawda ????
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Jak jestem w pracy to moja teściowa jak jest z nim w domu to mu w ogóle nie zakłada pieluchy...Już nie wiem co zrobić, ale z tymi tetrami masz rację, bo pzrecież pampersy wchłaniają a te z materiału to nie bardzo....
reklama
Byliśmy dziś z moim Maksiem u bardzo miłej pani doktor, ktora jest pediatrą i zajmuje się homeopatią. Przepisała nam mnóstwo leków, mam nadzieje, że pomogą. We wtorek kontrol. Niestety tanno tylko pogorszył sprawę, ranki się połączyły w jedną wielką ranę A przy okazji, okazało się, że moje kochanie, mając niecałe 6 tygodni, waży już 6200 Pozdrawiam, dam znać czy pomogło.
Podziel się: