reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
moja też robi sporo ale nie 30 ale pomimo to obserwuję ciemiączko bo podobno jak zaczyna się odwodnienie to robi się wklęsłe no narazie tak nie było
i bardzo często ją przystawiam do piersi
a dupkę smaruję sudocremem jest naprawdę rewelacyjny od razu giną krostki

reklama
Był u nas lekarz,zbadał Niuniusia i stwierdził,że okaz zdrowia :) Na dupkę zalecił linomag naprzemian z tormetiolem i juz jest poprawa :) A jeśli chodzi o kupki to będzie dostawał lacidofil i powinno się unormować, a poza tym oczywiście za dużo je,ale tak ma być :) Buziaki dla wszystkich, strasznie się cieszę,że wszystko dobrze :)

Ostatnio kupiłam na spróbunek pieluszki w lidlu i w biedronce i uważam że obie są wyśmienite, w niczym nie odstają od pampersów

mam pytanie ile wychodzi za sztuke w przypadku pieluch biedronkowych i wogóle ile taka paczka kosztuje zastanawiam sie nad zmianą pieluch ale nie wiem czy to będzie dużo taniej (na razie używam pampersów)

kate 332 jak liczyliśmy z mężem to wychodzi że i tak njatańsze są pampersy w jumbopackach od innych chyba ze śa promocje na inne pieluchy

no właśnie bo te inne pieluchy przeważnie są w mniejszych paczkach i na pierwszy rzut oka wydaje sie że będzie taniej tak jest z tymi z lidla jak liczyłam to wychodziło na to samo ale nie wiedziałam jak z tymi z biedronki bo ja nie mam w pobliżu domu a widzę że sporo mam je chwali ale jeżeli cena jest taka jak pampersów to szkoda zachodu ja jestem z nich zadowolona w te upały sprawdziły sie bez zastrzeżeń nie było odparzeń ani innych takich rzeczy

bordowy rossman mi zaczął przeciekać, jak maluszek w nocy leży na boczku to pół body wilgotne... buuuu....

reklama
Do góry