reklama
ewan-Augustowianka pisze:za rok mój też pewnie będzie biegał w majteczkach
na pewno tak, zobaczysz jak szybko to zleci
ell pisze:dlatego juz nie ryzykuję i nie eksmerymentuję z zadnymi innymi produktami.
ja też trzymam sie tej zasady jeśli jakiś produkt jest ok to już go nie zmieniam
gaga
uzależniona
koteczek pisze:ell pisze:dlatego juz nie ryzykuję i nie eksmerymentuję z zadnymi innymi produktami.
ja też trzymam sie tej zasady jeśli jakiś produkt jest ok to już go nie zmieniam
ja też tak myślałam, i małą po długim czasie źle zareagowała na sudokrem i nivea, choć przez kilka miesięcy było ok, więc jednak warto zmieniać co jakiś czas
gaga pisze:koteczek pisze:ell pisze:dlatego juz nie ryzykuję i nie eksmerymentuję z zadnymi innymi produktami.
ja też tak myślałam, i małą po długim czasie źle zareagowała na sudokrem i nivea, choć przez kilka miesięcy było ok, więc jednak warto zmieniać co jakiś czas
może masz racje, bo jak sie dzieje coś z dzieciaczkiem to trzeba od razu reagować
ps. fajny masz suwaczek jak można to gdzie i jak się go robi ??? chodzi mi o ten z wagą :
gaga
uzależniona
reklama
Podziel się: