reklama
Noooo, Marcinek, chlopaku - szalejesz!! Brawo brawo brawo!
A Matis od wczoraj cwiczy sobie szczeke Sluchajcie, nie wiem jak to wytlumaczyc, ale to wyglada tak jakby bardzo szeroko sie usmiechal i klapal szczeka wydaje przy tym mnostwo dzwiekow takich wlasnie mamamamabababababapapapapapa na jednym wdechu i bardzo monotonnie Smiechu mam co niemiara!
A Matis od wczoraj cwiczy sobie szczeke Sluchajcie, nie wiem jak to wytlumaczyc, ale to wyglada tak jakby bardzo szeroko sie usmiechal i klapal szczeka wydaje przy tym mnostwo dzwiekow takich wlasnie mamamamabababababapapapapapa na jednym wdechu i bardzo monotonnie Smiechu mam co niemiara!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas to wyglada bardzo podobnie hi hi:-)
marzena9
Fanka BB :)
u nas tez cos podobnego tylko ze nic przy tym nie mowi tylko klapie i wargi tak uklada jak ryba i przy tym dzwiek powstaje ... tak jakby cmokala tylko nie robi dziobka i zabawne to jest.
a ze slow to jeszcze poza mama, papa,dada nie i tych nie do powtorzenia sa jeszcze lalalala (i buja sie przy tym na boki i tyl-przod jak akurat na brzuszku lezy albo na czworaka) i niania - nie wiem czy ona mi nie sugeruje zebym do pracy wreszcie wrocila...
a dzisiaj w sklepie to ja wzielo na mama i tak wyraznie i glosno gadala ze az smiac mi sie chcialo.az ludzie patrzyli.
a kiedys jak po jedzonku lezala na brzuszku i sie zaplula to wycieralam jej paszcze a ona tego nie znosi i w koncu przeturlala sie na plecy, spojrzala na mnie ze zloscia w oczach i powiedziala MENDA Przerazajace sa te nasze dzieci nie?
a ze slow to jeszcze poza mama, papa,dada nie i tych nie do powtorzenia sa jeszcze lalalala (i buja sie przy tym na boki i tyl-przod jak akurat na brzuszku lezy albo na czworaka) i niania - nie wiem czy ona mi nie sugeruje zebym do pracy wreszcie wrocila...
a dzisiaj w sklepie to ja wzielo na mama i tak wyraznie i glosno gadala ze az smiac mi sie chcialo.az ludzie patrzyli.
a kiedys jak po jedzonku lezala na brzuszku i sie zaplula to wycieralam jej paszcze a ona tego nie znosi i w koncu przeturlala sie na plecy, spojrzala na mnie ze zloscia w oczach i powiedziala MENDA Przerazajace sa te nasze dzieci nie?
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Marzena, ale Ci się dostało od córci
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas długo nie było nic nowego ale teraz jest baba bababababa a moja mama czyli babci ajest zachwycona!!!!!!! cały dzień baba albo papa teraz czekam na mama:-)
Sylwia u nas właśnie też najpierw było baba baba, wiec teraz juz tylko moment i bedzie i u Ciebie mama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Brawo dla Marcinka !!!!!
Marzena ale masz wyrodne dziecie, żeby tak od razu do matki Menda
Mój skarbuś też kłapie szczęką, a dzisiaj wymyślił dmuchanie, czyli zamiast pić z niekapka to w niego dmuchał i śmiał się do rozpuku:-)
Marzena ale masz wyrodne dziecie, żeby tak od razu do matki Menda
Mój skarbuś też kłapie szczęką, a dzisiaj wymyślił dmuchanie, czyli zamiast pić z niekapka to w niego dmuchał i śmiał się do rozpuku:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sumka koniecznie musisz zapodac jakis filmik z Kubisiem...Koniecznie!!!!!!
reklama
Podziel się: