reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Gufi - dotarły bodziaki?

edit: już przecztałam na głównym. Super. Mam nadzieję, że Alicji się przydadza :-)

Ostatnia edycja:
reklama
krolcia - ja skarpetki chetnie przyjme. a cos jeszcze zostalo z innych rzeczy?
Zostały bluzki, te czerwone spodenki dresowe, śliniaki i czapeczki.

Mam jeszcze parę rzeczy, za które chciałabym jednak parę zł. Te ciuszki, które dostałam oddaję, a te kupiłam i chciałabym za nie choć trochę, to na rajstopki będzie. Mogę strzelić foty jak chcecie.

============

Cyknęłam na szybko, może któraś się zdecyduje. Body 80-i(5zł za szt), smerf 74/80(5zł), biały komplet 80 z cieniutkiej wełenki(nowy, zupełnie nieużywany) .

Ostatnia edycja:
Zostały bluzki, te czerwone spodenki dresowe, śliniaki i czapeczki.

Mam jeszcze parę rzeczy, za które chciałabym jednak parę zł. Te ciuszki, które dostałam oddaję, a te kupiłam i chciałabym za nie choć trochę, to na rajstopki będzie. Mogę strzelić foty jak chcecie.

============

Cyknęłam na szybko, może któraś się zdecyduje. Body 80-i(5zł za szt), smerf 74/80(5zł), biały komplet 80 z cieniutkiej wełenki(nowy, zupełnie nieużywany) .
krolcia wątpię - ja wstawiłam tu zdjecia z ciuszkami firmowymi (dla starszaków fakt - ale takich tez posiadamy;)) za grosze i było 0 zainteresowania;-)

krolcia wątpię - ja wstawiłam tu zdjecia z ciuszkami firmowymi (dla starszaków fakt - ale takich tez posiadamy;)) za grosze i było 0 zainteresowania;-)
Pamiętam. Nawet chciałam wziąć spodenki dla Matiego ale wszystko za małe:-(.
Trudno.
Będę próbowała na allegro wtedy, albo po znajomych. Chciałabym, żeby choć trochę się zwróciło jednak:tak:.

ja po Kai sprzedawałam ciuchy na allegro
za dużo roboty za mała kasa
nie chce mi się
sprzedaję teraz tylko rzeczy typu kurtki śpiworki kombinezony
bo te idą inne oddaje
szukam takich ludzi którzy potrzebują i wysyłam
ogólnie większość na necie 'potrzebującym' rozesłałam
nie mam nic za małego juz w domu, a oddaje za darmo choć wszystko ogólnie miałam ze sklepu nówki

ps. jak na allegro sprzedawałam to mi wychodziło opłat np. 10 zł a zarobku np. 12 zł === bezsensu

reklama
dziewczyny mam do oddania 5par spodni w rozm40,jak któraś chętna,to mogę podać rozm i porobić fotki, jak byłaby któraś chętna to dorzucę jeszcze ze dwie bluzki również w rozm 38-40
ciepły kostium spodniowy też mam,ale jego to chciałabym sprzedać przynajmniej za 20zł, kupowałam kiedyś go sobie za 200, ech co to za czasy były...

Do góry