reklama
krolcia
Fanka BB :)
Zostały bluzki, te czerwone spodenki dresowe, śliniaki i czapeczki.krolcia - ja skarpetki chetnie przyjme. a cos jeszcze zostalo z innych rzeczy?
Mam jeszcze parę rzeczy, za które chciałabym jednak parę zł. Te ciuszki, które dostałam oddaję, a te kupiłam i chciałabym za nie choć trochę, to na rajstopki będzie. Mogę strzelić foty jak chcecie.
============
Cyknęłam na szybko, może któraś się zdecyduje. Body 80-i(5zł za szt), smerf 74/80(5zł), biały komplet 80 z cieniutkiej wełenki(nowy, zupełnie nieużywany) .
Ostatnia edycja:
sarka
trójkowa mama
krolcia wątpię - ja wstawiłam tu zdjecia z ciuszkami firmowymi (dla starszaków fakt - ale takich tez posiadamy) za grosze i było 0 zainteresowania;-)Zostały bluzki, te czerwone spodenki dresowe, śliniaki i czapeczki.
Mam jeszcze parę rzeczy, za które chciałabym jednak parę zł. Te ciuszki, które dostałam oddaję, a te kupiłam i chciałabym za nie choć trochę, to na rajstopki będzie. Mogę strzelić foty jak chcecie.
============
Cyknęłam na szybko, może któraś się zdecyduje. Body 80-i(5zł za szt), smerf 74/80(5zł), biały komplet 80 z cieniutkiej wełenki(nowy, zupełnie nieużywany) .
krolcia
Pamiętam. Nawet chciałam wziąć spodenki dla Matiego ale wszystko za małe:-(.krolcia wątpię - ja wstawiłam tu zdjecia z ciuszkami firmowymi (dla starszaków fakt - ale takich tez posiadamy) za grosze i było 0 zainteresowania;-)
Trudno.
Będę próbowała na allegro wtedy, albo po znajomych. Chciałabym, żeby choć trochę się zwróciło jednak.
krolcia
Gufi coś jeszcze dorzucić do tych skarpet?
gabriellao0
Ja...
ja po Kai sprzedawałam ciuchy na allegro
za dużo roboty za mała kasa
nie chce mi się
sprzedaję teraz tylko rzeczy typu kurtki śpiworki kombinezony
bo te idą inne oddaje
szukam takich ludzi którzy potrzebują i wysyłam
ogólnie większość na necie 'potrzebującym' rozesłałam
nie mam nic za małego juz w domu, a oddaje za darmo choć wszystko ogólnie miałam ze sklepu nówki
ps. jak na allegro sprzedawałam to mi wychodziło opłat np. 10 zł a zarobku np. 12 zł === bezsensu
za dużo roboty za mała kasa
nie chce mi się
sprzedaję teraz tylko rzeczy typu kurtki śpiworki kombinezony
bo te idą inne oddaje
szukam takich ludzi którzy potrzebują i wysyłam
ogólnie większość na necie 'potrzebującym' rozesłałam
nie mam nic za małego juz w domu, a oddaje za darmo choć wszystko ogólnie miałam ze sklepu nówki
ps. jak na allegro sprzedawałam to mi wychodziło opłat np. 10 zł a zarobku np. 12 zł === bezsensu
gabriellao0
Ja...
komp chodzi 24 h
więc to akurat nie był 'dodatkowy koszt'
więc to akurat nie był 'dodatkowy koszt'
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
krolcia - jesli zostaly bluzeczki z dlugim, to bede wdzieczna
reklama
dziewczyny mam do oddania 5par spodni w rozm40,jak któraś chętna,to mogę podać rozm i porobić fotki, jak byłaby któraś chętna to dorzucę jeszcze ze dwie bluzki również w rozm 38-40
ciepły kostium spodniowy też mam,ale jego to chciałabym sprzedać przynajmniej za 20zł, kupowałam kiedyś go sobie za 200, ech co to za czasy były...
ciepły kostium spodniowy też mam,ale jego to chciałabym sprzedać przynajmniej za 20zł, kupowałam kiedyś go sobie za 200, ech co to za czasy były...