reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Ok no to spodnie dla Ciebie.:tak:

Jeśli ktoś jeszcze myśli nad bodziakami, to mam jeszcze trzy na krótki rękaw dwa z puchatkiem i jeden z tomem(z tom i jerry), ale chciałabym za nie chociaż po 5 zł.

Ostatnia edycja:
Krolcia - a kiedy idziesz na pocztę? Jeśli nikt się nie zgłosi do tego czasu, to dorzuć te pajace :-)

Gufi - czy dotarły do Ciebie bodziaczki? Wysłałam już daaawno temu.

Będę szła jak mi się określi jeszcze wrublik, czy bierze te botki, bo to by były już trzy przesyłki to tak hurtem by poszło.:tak:
No i jej adres potrzebuję, bo Twój i Gabi mam.

tak Krolcia botki mnie interesują bo wątpię że mi Wiktoria będzie chodzić w jesieni, a i do nosidła jak ją biorę będzie na zimniejszy dzień do założenia, tylko... jaki to rozmiar, nóżka Pusi-Malusi malutka, ale też już nie niemowlęca :)
adres już ci piszę na priva

reklama
Do góry