reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Mam koszulę w czarno-białą kratę. Tylko spodnie wszystkie na Franka za krótkie...:/ Muszę się do jakiejś ciucharni wybrać. Dziś może będę w okolicy, ale z wózkiem tam raczej nie wejdę, bo ciasno.

no to pewnie że w ciucharni najlepiej i taniej a zawsze można coś ładnego znaleźć :-)

reklama
Ewa my jak szliśmy na wesele to ja swojego ubrałam w koszulę w kratkę i do tego ogrodniczki. To dziecko, więc nie ma co krępować go.

Ja bym go i tak przebrała, nie ma szans, żeby wytrwał długo w takim ubraniu. No ale jakoś elegancko na początek powinien się ubrać. Jeszcze zobaczę, co to będzie - muszę zrobić sobie wychodne na wizytę w ciucharni...

Kolejne ciuchy.

1- śpiochy szt 4, 80/86 rez
2- pajace szt2 80/86,
-body szt2 86 rez
3- dżinsowe ogrodniczki 80/86 rez zauważyłam, ze zgubił się gdzieś guziczek po prawej stronie z boku, także trzeba sobie doszyć,
-spodnie z cieniutkiego dżinsu 80/86, rez
-spodnie z grubego dżinsu 80/86, rez
-spodnie sztruksowe 86,
rez
-baaardzo cieniutkie dresowe spodenki 68/74.
4- taki sobie sweterek 80,
-dżinsowa koszula 80/86,
-bluzeczka typu szmatka 80,
-trzy koszulki 80/86
5- zimowa czapa(raczej mała),
-biała czapeczka jesienno-wiosenna(mocno elastyczna, dla nas za krótka już, dół uszka wystaje),
-mięciutkie dziewczęce kozaczki bordowe(takie do wózeczka),
-7 ręcznie haftowanych śliniaków(rez 2 szt).
6- komplet z ciepłego polarku rez raczej średniej grubości, 80,
-dwie czapeczki jesienno-zimowe(ten sam problem co z białą)

I caaałe mnóstwo skarpetek. Również typowo dziewczęcych. Mati miał po kuzynce.

Ostatnia edycja:
Krolcia mnie ciekawią botki, komplet z polarku i ze dwa śliniaczki - są przepiękne więc śmiem prosić o dwa... aha no i ogrodniczki kuszące... dla Ani miałam podobne kiedyś tylko były pożyczone to niestety musiałam oddać

Cwietka dla Ciebie odhaczone śpiochy i body. Pajace też dorzucić? Czy jeszcze czekać?

Wrublik botki są śliczne z ciemnobordowego zamszu jakby z futerkiem w środki zapinane z obu stron na rzepik, pomponiki ozdobne po środku. Dostaliśmy od znajomej po dziewczynce, właśnie do wózka. Mati jeszcze nie chodził więc szkoda było inwestować w kozaki, a tak przepękał do wiosny i dostał swoje pierwsze butki. To co chcesz wziąć?

Komplet polarkowy, ogrodniczki i 2 śliniaki zaklepane.

Ostatnia edycja:
spodni nikt nie bierze?
to ja mogę?

ps. Kaczucha
książka do mnie nie dotarła, ale i żadna wiadomość od Ciebie więc podejrzewam że nie wysłałaś :)
=================

jestem przerażona
wyłożyłam body dla Kai do spania (bo nie lubię jak jej plecy wyłażą w nocy z piżamek więc w body często śpi)
rozm. 92
Mąż to ubrał Adasiowi!!! tylko ciut ciut rękaw mu się marszczył (za długi około 1 cm jakoś)
masakrycznie rośnie mi Adaś :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry