reklama
krolcia
Fanka BB :)
Przy takiej pogodzie czyli deszcz, doszłam do wniosku, że przydałaby się nam kurteczka taką cieniusią, przeciwdeszczową. Nie ma któraś na zbyciu po chłopcu a ma dziewczynkę i che sprzedać?
Bodzia jak nikt nie będzie chciał, to ja bym przyjęła sukieneczki, są śliczne i w rozmiarze mojej Anulki,ale opaski ona nie nosi, więc nie ma sensu brać...
Krolcia - muszę przejrzeć, coś chyba mi widnieje na myśli z tą kurteczką, tylko w jakim rozmiarze? ja postaram się zobaczyć, jak wrócę z pracy do domku
Krolcia - muszę przejrzeć, coś chyba mi widnieje na myśli z tą kurteczką, tylko w jakim rozmiarze? ja postaram się zobaczyć, jak wrócę z pracy do domku
krolcia
Kurteczka myślę, że na 92 ewentualnie 86 by musiała być.
Kurcze no zimowych kurtek tudzież kombinezonów multum a jesiennej cieniutkiej żadnej.
Już patrzyłam na all. Jest tam kilka za 5 zł które obserwuje ale się zobaczy.
======
No i kurde jak na złość coś się z all dzieje.
Kurcze no zimowych kurtek tudzież kombinezonów multum a jesiennej cieniutkiej żadnej.
Już patrzyłam na all. Jest tam kilka za 5 zł które obserwuje ale się zobaczy.
======
No i kurde jak na złość coś się z all dzieje.
Ostatnia edycja:
krolcia
No działa już. Mam nadzieję, że się uda licytacja. Jeszcze 20 minut.
====
Doopa. Mają przerwę techniczną i teraz nie wiem czy zaliczone czy nie.
====
Doopa. Mają przerwę techniczną i teraz nie wiem czy zaliczone czy nie.
Ostatnia edycja:
krolcia no i masz tobie chciałam się odwdzięczyć dobrze pamiętałam że mam na stanie taką większą kurteczkę żółciutką z czerwoną krateczką na wstawkach, ale... jest uszyta w dole jak na rozkloszowaną sukieneczkę
krolcia
Dzięki za chęci.
Wdepnę jeszcze do lumpeksu jak m wróci jutro. Może akurat coś się trafi. Jak nie to na all jeszcze poszperam.
Wdepnę jeszcze do lumpeksu jak m wróci jutro. Może akurat coś się trafi. Jak nie to na all jeszcze poszperam.
reklama
krolcia
Po wczorajszej awarii odnowili tą aukcję która wczoraj się kończyła i udało się ma kurteczkę!