reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Ja dostałam sukienusie, dla większych dziewczynek ale może któraś wezmie...
To jest 104
dsc00715i.jpg

By bodzinka at 2011-09-08
Ta na metce ma 5
dsc00714dy.jpg

Ten komplecik 4
dsc00712j.jpg

No i opaska
dsc00716p.jpg

reklama
Przy takiej pogodzie czyli deszcz, doszłam do wniosku, że przydałaby się nam kurteczka taką cieniusią, przeciwdeszczową. Nie ma któraś na zbyciu po chłopcu a ma dziewczynkę i che sprzedać?

Bodzia jak nikt nie będzie chciał, to ja bym przyjęła sukieneczki, są śliczne i w rozmiarze mojej Anulki,ale opaski ona nie nosi, więc nie ma sensu brać...
Krolcia - muszę przejrzeć, coś chyba mi widnieje na myśli z tą kurteczką, tylko w jakim rozmiarze? ja postaram się zobaczyć, jak wrócę z pracy do domku

Wrublik sukienki odłożone dla Ciebie :-) Daj mi adresik na priv bo zgubiłam :wstyd:
Które chetna na opaske????

Bodzia - ja bym tą pierwszą chciała, ale chyba się nie wcisnę :-(

Krolcia - ja mam kurteczkę na zbyciu, ale... różową :baffled:, ewentualnie żółtą w kwiatki

Kurteczka myślę, że na 92 ewentualnie 86 by musiała być.
Kurcze no zimowych kurtek tudzież kombinezonów multum a jesiennej cieniutkiej żadnej.

Już patrzyłam na all. Jest tam kilka za 5 zł które obserwuje ale się zobaczy.
======
No i kurde jak na złość coś się z all dzieje.:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
No działa już. Mam nadzieję, że się uda licytacja. Jeszcze 20 minut.
====
Doopa. Mają przerwę techniczną i teraz nie wiem czy zaliczone czy nie.

Ostatnia edycja:
krolcia no i masz tobie chciałam się odwdzięczyć dobrze pamiętałam że mam na stanie taką większą kurteczkę żółciutką z czerwoną krateczką na wstawkach, ale... jest uszyta w dole jak na rozkloszowaną sukieneczkę

reklama
Do góry