reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Ja dostałam sukienusie, dla większych dziewczynek ale może któraś wezmie...
To jest 104
dsc00715i.jpg

By bodzinka at 2011-09-08
Ta na metce ma 5
dsc00714dy.jpg

Ten komplecik 4
dsc00712j.jpg

No i opaska
dsc00716p.jpg

reklama
Przy takiej pogodzie czyli deszcz, doszłam do wniosku, że przydałaby się nam kurteczka taką cieniusią, przeciwdeszczową. Nie ma któraś na zbyciu po chłopcu a ma dziewczynkę i che sprzedać?

Bodzia jak nikt nie będzie chciał, to ja bym przyjęła sukieneczki, są śliczne i w rozmiarze mojej Anulki,ale opaski ona nie nosi, więc nie ma sensu brać...
Krolcia - muszę przejrzeć, coś chyba mi widnieje na myśli z tą kurteczką, tylko w jakim rozmiarze? ja postaram się zobaczyć, jak wrócę z pracy do domku

Wrublik sukienki odłożone dla Ciebie :-) Daj mi adresik na priv bo zgubiłam :wstyd:
Które chetna na opaske????

Bodzia - ja bym tą pierwszą chciała, ale chyba się nie wcisnę :-(

Krolcia - ja mam kurteczkę na zbyciu, ale... różową :baffled:, ewentualnie żółtą w kwiatki

Kurteczka myślę, że na 92 ewentualnie 86 by musiała być.
Kurcze no zimowych kurtek tudzież kombinezonów multum a jesiennej cieniutkiej żadnej.

Już patrzyłam na all. Jest tam kilka za 5 zł które obserwuje ale się zobaczy.
======
No i kurde jak na złość coś się z all dzieje.:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
No działa już. Mam nadzieję, że się uda licytacja. Jeszcze 20 minut.
====
Doopa. Mają przerwę techniczną i teraz nie wiem czy zaliczone czy nie.

Ostatnia edycja:
krolcia no i masz tobie chciałam się odwdzięczyć dobrze pamiętałam że mam na stanie taką większą kurteczkę żółciutką z czerwoną krateczką na wstawkach, ale... jest uszyta w dole jak na rozkloszowaną sukieneczkę

reklama
Do góry