reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Mam koszulę w czarno-białą kratę. Tylko spodnie wszystkie na Franka za krótkie...:/ Muszę się do jakiejś ciucharni wybrać. Dziś może będę w okolicy, ale z wózkiem tam raczej nie wejdę, bo ciasno.

no to pewnie że w ciucharni najlepiej i taniej a zawsze można coś ładnego znaleźć :-)

reklama
Ewa my jak szliśmy na wesele to ja swojego ubrałam w koszulę w kratkę i do tego ogrodniczki. To dziecko, więc nie ma co krępować go.

Ja bym go i tak przebrała, nie ma szans, żeby wytrwał długo w takim ubraniu. No ale jakoś elegancko na początek powinien się ubrać. Jeszcze zobaczę, co to będzie - muszę zrobić sobie wychodne na wizytę w ciucharni...

Kolejne ciuchy.

1- śpiochy szt 4, 80/86 rez
2- pajace szt2 80/86,
-body szt2 86 rez
3- dżinsowe ogrodniczki 80/86 rez zauważyłam, ze zgubił się gdzieś guziczek po prawej stronie z boku, także trzeba sobie doszyć,
-spodnie z cieniutkiego dżinsu 80/86, rez
-spodnie z grubego dżinsu 80/86, rez
-spodnie sztruksowe 86,
rez
-baaardzo cieniutkie dresowe spodenki 68/74.
4- taki sobie sweterek 80,
-dżinsowa koszula 80/86,
-bluzeczka typu szmatka 80,
-trzy koszulki 80/86
5- zimowa czapa(raczej mała),
-biała czapeczka jesienno-wiosenna(mocno elastyczna, dla nas za krótka już, dół uszka wystaje),
-mięciutkie dziewczęce kozaczki bordowe(takie do wózeczka),
-7 ręcznie haftowanych śliniaków(rez 2 szt).
6- komplet z ciepłego polarku rez raczej średniej grubości, 80,
-dwie czapeczki jesienno-zimowe(ten sam problem co z białą)

I caaałe mnóstwo skarpetek. Również typowo dziewczęcych. Mati miał po kuzynce.

Ostatnia edycja:
Krolcia mnie ciekawią botki, komplet z polarku i ze dwa śliniaczki - są przepiękne więc śmiem prosić o dwa... aha no i ogrodniczki kuszące... dla Ani miałam podobne kiedyś tylko były pożyczone to niestety musiałam oddać

Cwietka dla Ciebie odhaczone śpiochy i body. Pajace też dorzucić? Czy jeszcze czekać?

Wrublik botki są śliczne z ciemnobordowego zamszu jakby z futerkiem w środki zapinane z obu stron na rzepik, pomponiki ozdobne po środku. Dostaliśmy od znajomej po dziewczynce, właśnie do wózka. Mati jeszcze nie chodził więc szkoda było inwestować w kozaki, a tak przepękał do wiosny i dostał swoje pierwsze butki. To co chcesz wziąć?

Komplet polarkowy, ogrodniczki i 2 śliniaki zaklepane.

Ostatnia edycja:
spodni nikt nie bierze?
to ja mogę?

ps. Kaczucha
książka do mnie nie dotarła, ale i żadna wiadomość od Ciebie więc podejrzewam że nie wysłałaś :)
=================

jestem przerażona
wyłożyłam body dla Kai do spania (bo nie lubię jak jej plecy wyłażą w nocy z piżamek więc w body często śpi)
rozm. 92
Mąż to ubrał Adasiowi!!! tylko ciut ciut rękaw mu się marszczył (za długi około 1 cm jakoś)
masakrycznie rośnie mi Adaś :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry