reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ja mam błękitny garniturek po Matim jeszcze.
Krolcia, a w jakim rozmiarze? Mogłabyś też zdjęcie wrzucić? Jej, trochę mi głupio, że tak przebieram, ale jeśli to dla Was nie będzie problem, to będę wdzięczna za zdjęcia Zawsze to lepiej wybrać, niż tak w ciemno decydować. No a Pucek będzie głównym gościem, więc trzeba go ładnie odstawić
krolcia
Z metki 74. "Koszula" dłuższa od marynarki więc podaję jej wymiary: długość 33 cm, szerokość 32 cm. Rękaw ma gumkę w ściągaczu więc na pewno zatrzyma się na nadgarstku. Spodnie długość całkowita 43cm, od kroku 23cm. Do tego mam takie mięciutkie paputki.
U
użytkowniczka r
Gość
A nie lepiej ubrać dziecku koszule i spodnie lub spodenki,mi tam jakoś nie podobają się dzieci w garniturkach :-)
Jak coś to mam koszulę,ale białą no i w rozm.74 z krótkim białą w szare i niebieskie małpki,samochodziki,znak stopu itp heh w rozm.80cm.
Jak coś to mam koszulę,ale białą no i w rozm.74 z krótkim białą w szare i niebieskie małpki,samochodziki,znak stopu itp heh w rozm.80cm.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
89gwiazdeczka89
my w niedziele idziemy na roczek tez miałam dylemat w co ubrac Wojtusia. Stwierdzilam ze szkoda mi kasy na nowe wiec tez cos kombinowałam i zaloze mu dzinsy i koszule ale ma krotki rekaw a pogoda cos nieładna wiec wymysliłam ze pod ta koszule zaloze zwykle białe body z dlugiem rekawem mysle ze bedzie ok a na to kurteczka
Ostatnia edycja: