reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Dostałam dziś paczkę z mlekiem Gerber 2. Są dwa duże pudełka i 14 próbek jednorazowych. A ponieważ my mało mleka używamy, to i tak nam na długo starczy, więc oddam te próbki.
Najchętniej oddam 3 osobom - 5 sztuk + 5 sztuk + 4 sztuki (bo na 3 się równo nie da podzielić :/ a zawsze to przynajmniej na jeden dzień porcja za darmo ;)). Za wysyłkę ja zapłacę, tylko prosiłabym o opinię na temat tego mleka w zamian ;) Żebym miała, co im tam napisać w raportach ;)

Komu potrzebne - dawajcie znać :)

też moge komuś próbkę wysłać
dajcie tylko znać czy ktoś chce (jeszcze ich nie dostałam ale mam dostać)

Szkoda że to nie Bebiko... :-(

reklama
Wiesz Ewa do mnie przyszło 15 próbek. To jak nikt chętny sie nie zgłosi, kto pije to mleczko to ja chętnie wezmę.

Gabriela, może ja napiszę, jak mi się mleko podoba, a Ty napisz, co Ty o nim myślisz i będziemy mieć już po jednym raporcie ;) Nie chciałabym im ściemniać :/ Może Bratowa weźmie parę próbek. Bo Wy widzę nie chcecie :)

A właśnie - może ktoś napisać, czemu nie chce próbki? Zawsze to jakaś wypowiedź ;)

Gabriela, może ja napiszę, jak mi się mleko podoba, a Ty napisz, co Ty o nim myślisz i będziemy mieć już po jednym raporcie ;) Nie chciałabym im ściemniać :/ Może Bratowa weźmie parę próbek. Bo Wy widzę nie chcecie :)

A właśnie - może ktoś napisać, czemu nie chce próbki? Zawsze to jakaś wypowiedź ;)

Ja nie chcę próbek mleka, bo po jednorazowym podaniu innego mleka nie jestem w stanie stwierdzić czy jest ono ok czy nie. Tym bardziej nie chciałabym mieć tych próbek w ilości np: na dwa lub trzy dni, bo po co mam dziecku zasmiecać żołądek czymś na chwilę a potem wracać do tego co jadło albo kupować inne mleko znowu. w ciągu tygodnia w ten sposób dziecko mogłoby jeść nawet trzy różne mleka i skad ja mam potem wiedziec które jest dla niego dobre a które np: spowodowało zaparcie bądź alergię?

reklama
Do góry