reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

bodziaki
zielony nienoszony
za mały prezent- tak na 3-6 miesięcy chyba
maj2011221.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

reklama
ta większa ciapkowana jest nieużywana (za mała kupiona- prezent)
ale jest strasznie okłaczona bo wyprana z innymi ciuszkami a to a'la struks a'la pies wie co i strasznie oblazło a że było za małe to nie zadałam sobie nigdy trudu wyczyszczenia z tych kłaczków

powinny być dobre na jesień jakoś
maj2011219.jpg

Cwietka
te chcesz? bo ta w paski niestety się 'nie uratowała' :(

ps. zabrała wszystkie ciuszki cocodrillo, a nawet nie wie czy dziewczynkę urodzi czy chłopca!

maj2011218.jpg

Ostatnia edycja:
Gabi - ale śliczności! Ja to bym wszytsko chciała, ale nie mogę być taka pazerna :-D
Więc tak chciałabym:
1. to beżowe z msiem
maj2011231.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/QUOTE]
2. w jakim rozmiarze jest ta ciemnoróżowa?
maj2011229.jpg
3. Biała, płócienna

4. zielony bodziczek - jaki rozmiar? bo Idencja ma 68/74.
maj2011221.jpg
5. i ta z motylkami różowa
maj2011218.jpg

A ja zrobiłam przegląd i niestety nie mam za dużo chłopiecych (myślałam, ze będzie tego więcej). Są głównie spodenki - dresiki. Rozmiar większy, ale nie wiem jaki, bo na metkach nie widać. Jutro porobię zdjęcia i pomierzę centymetrem.
No i mogę też oddać kurteczkę, bo mam ich dużo. Są raczej damskie, ale jedna jest zielona z motywem z Kubusia Puchatka, więc razcej uniseks. Niezbyt gruba - taka na wczesną jesień. Rozmiar chyba tak 74, ale na Idę rękaw za długi - musiałabym wywijać. Tez pomierze dokładnie jutro.

Gabi własnie poczytałam jakie wielkie nosi ciuszki Adaś !1 Toz mój to przy nim kruszyneczka 68 jeszcze lekko ;-)

reklama
1. kurteczka - niestety z kwiatkiem :-(długość 42 cm, rękawek ok 21.

Uploaded with ImageShack.us

2. bluza - długość (bez kapturka) - 30 cm., rękawek - ok 17 cm.

3. spodenki do bluzy - 2 pary. Jedne mają białą plamkę. - długość 41 cm.

4. Dżinsy - chyba będą za małe - 39 cm.

5. Spodenki - 41 cm.

6. Bojówki - 37 cm

Do góry