reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Cwietka to pakuj wszystko w paczkę łącznie z kurtką, bo chyba się Adaś nie obrazi o kwiatka :)

ciemnoróżowa była kupiona na ponad roczną Kaję ale moje dzieci duże to w była za krótka
na Twojego chudzielca będzie dobra :)
zielony bodziak jest akurat 68-74 jakoś
metki się poprały na niektórych i bardziej pamiętam kiedy Kaja to nosiła niż jaki to rozmiar :)
dawaj adres

powiem wam szczerze że wszystkie moje tuniczki zeszły, co trochę mnie pokusiło by wystawiać inne też rzeczy, tylko czemu ja tego nie robiłam jak siedziałam w domu, a teraz jak już chodzę do pracy i mam o wiele mniej czasu?
tym razem wystawiłam kilka sukieneczek i parę innych rzeczy akurat na te teraźniejsze upały, jak któraś chętna to zapraszam :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

wysłałam w końcu pakę Cwietka
- z tej białej powinny te żółte plamki zejść po jednym praniu (tak ją dorzuciłam i te różową i te drugą białą -może się przydadzą :) )

Ja też właśnie dzisiaj wysłałam. Powinno dojść w ciągu 2 dni. Daj znać, jak dotrą, bo poczcie polskiej nie ufam.
Dziękuję za dodatkowe białe i różowe - jeszcze nie wiem o co chodzi, ale jak paka dojdzie, to się dowiem :-D

przejrzalam garderobe i mam do oddania kilka ciuszkow letnich w roz. 80. sukieneczka, spodenki krotkie, komplecik z bluzeczka. moja Alicja na pewno do tych rzeczy nie dorosnie latem, ale moze wieksze panienki skorzystaja. najchetniej bym sie wymienila na jakies w rozm. 68/74, ktorych juz nie uzywacie (rampersy, spodenki, spodniczki)

ktora chetna niech da znac na priva i wtedy wysle fotki

Dziewczyny, dostałam kolejną kurteczkę :szok: (W sumie miałam ich 8!!!) Oddam którejś z dziewczynek - znów kwiatki - i to najlepiej którejś mniejszej. Rozmiar z metki 68. Na Idę (7,5-8kg, ubranka 68/74) jest dobra, rękawki trochę za długie. Kurteczka jest cienka - taka wiosna/jesień + letnie wieczory. Była używana, ale nie jest zniszczona, jedynie białe rękawki są troszkę zszarzałe, ale może po praniu się wybielą. Kurteczka miała też kapturek, ale go nie dostałam.

Załączniki

• SAM_7356.jpg
    SAM_7356.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 80
  • SAM_7351.jpg
    SAM_7351.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 60
Dostałam dziś paczkę z mlekiem Gerber 2. Są dwa duże pudełka i 14 próbek jednorazowych. A ponieważ my mało mleka używamy, to i tak nam na długo starczy, więc oddam te próbki.
Najchętniej oddam 3 osobom - 5 sztuk + 5 sztuk + 4 sztuki (bo na 3 się równo nie da podzielić :/ a zawsze to przynajmniej na jeden dzień porcja za darmo ;)). Za wysyłkę ja zapłacę, tylko prosiłabym o opinię na temat tego mleka w zamian ;) Żebym miała, co im tam napisać w raportach ;)

Komu potrzebne - dawajcie znać :)

reklama
Do góry