reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
oooo
czyli ogólnie nikt tego nie chce :(
EWA
mi sąsiadka poddała pomysł abym dała do kościoła tzn. aby iść po mszy kiedy rozdają paczki zywnościowe 'biednym' i popytac mam czy chcą
raport będzie i dobry uczynek :)

Kiepsko coś z tym mlekiem. Naprawdę nikt go nie pije... Ja jeszcze czekam na odpowiedź Bratowej, czy chce, i chyba wyślę Ci, Elena :) Najwyżej będę mieć same raporty negatywne - a co, to też jakaś opinia ;)
U nas w kościele paczki są tylko co jakiś czas - od święta. Musiałabym do Dominikanów jechać na Rynek...

Ewa ja będę używać to mleko - na nim będę robić kaszki, ale ja sama dostałam pakę ze streetcomu, więc nie chciałabym naciągać, co do opinii o tym mleku - to dla mnie rzuciło się w oczy że w sprzedaży wysyłkowej ze strony chyba dodomku.pl to było jedne z najtańszych mm, szkoda że um nie jeszcze w sklepach osiedlowych tego ni ma, no ale ja jeszcze karmię sama to do kaszek nie schodzi tego za wiele

reklama
Do góry