reklama
krolcia
Fanka BB :)
Na później jakby co to mam już kolejne spodnie po Mateuszu Jak miał niespełna 2 lata, które teraz są jeszcze za długie. Nie mam spodni jak się okazało na teraz(za małe).
Hej. Jestem mamą październikową. Z racji swojej obecnej sytuacji finansowej odważyłam się napisać tu u Was.
W jakiej cenie miałabyś gabriellao0 body i półpiochy? Zuza jest drobniutkim dzieciaczkiem, a właśnie nie ma w czym spać. Chciałam napisać na priv, ale nie można.
W jakiej cenie miałabyś gabriellao0 body i półpiochy? Zuza jest drobniutkim dzieciaczkiem, a właśnie nie ma w czym spać. Chciałam napisać na priv, ale nie można.
gabriellao0
Ja...
TOMAS2209
ja już wszystko obiecałam Wrublikowi
może następnym razem
a oddaję za wysyłkę po prostu (płaci się za 'kopertę i znaczki' i tyle)
ja już wszystko obiecałam Wrublikowi
może następnym razem
a oddaję za wysyłkę po prostu (płaci się za 'kopertę i znaczki' i tyle)
gabriellao0
Ja...
Wrublik
paczkę wysłałam dziś o 9.30
paczkę wysłałam dziś o 9.30
dzięki, będę czekać z niecierpliwością
jejku muszę zacząć robić fotki w ubrankach od Krolci, dziś przyszła paczka od Thinki, ale nie mam jeszcze jej - mąż dopiero jak wróci to odbierze
Gabi w twoich ubrankach na pewno też się zaprezentujemy w galerii
jejku muszę zacząć robić fotki w ubrankach od Krolci, dziś przyszła paczka od Thinki, ale nie mam jeszcze jej - mąż dopiero jak wróci to odbierze
Gabi w twoich ubrankach na pewno też się zaprezentujemy w galerii
mamaOskarka
Fanka BB :)
ewa86 wiesz już skarbie jakie będą te kozta?
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Będę wiedzieć jak wyślę dopiero. A wyślę w poniedziałekDam znać. Przepraszam za opóźnienie, ale pół tygodnia Franek był chory, drugie pół ja, no i tak zeszło :/
W porządku,nic się nie dzieje,zdrowie najważniejsze :*