nie chce mi się pisać to kopiuję z inszego foruma -
ja właśnie zaczynam dzień piąty i naprawdę dobrze się czuję a nigdy wcześniej nie wyobrażałam sobie że przeżyję bez jedzenia choć 1 (słownie - jeden) dzień
dankinek napisał/a: Moze dieta oczyszczajaca na syropku klonowym ? Ja zrzucilam na niej 6 kg w ciagu 5 dni i nic mi nie wraca
I do tego produkt naturalny i niezawierajacy chemicznych syfow.
dankinek napisał/a: nie chodzi mi osyrop klonowy z wyciagiem z jakichs drzew tylko o zwykly kanadyjski syrop klonowy klasy C ( koniecznie klasy C ze wzgledu na zawartosc mineralow i vitamin)
Napewno w Pl w sklepach ze zdrowa zywnoscia mozna dostac
Ja kupuje za 14 euro pol litra u siebie. Robi sie mieszanke z wody 250 ml , syropu 2 lychy stolowe, dodaje sok wycisniety z polowki cytryny i dodaje szczypte pieprzu cayenne. Mikstury pije sie ile sie chce ( minimum 6 szklanek duzych dziennie) i nie jje sie nic
Diete mozna stosowac raz na pol roku od 5-10 dni ( naprawde max) i pomaga ona oczyscic organizm przy okazji pozbywajac sie zbednego tluszczyku i usprawniajac przemiane materi. Poprawia funkcjonowanie watroby, nerek i paru innych narzadow
Czlowiek nie jest glodny, dostaje naprawde takiego powera ze szok
No i syropek jest nieszkodliwy dla zdrowia, bo zawiera odpowiednia ilosc kalorii, mineralow i witamin do normalnego funkcjonowania organizmu, nie uzaleznia, nie zawiera chemicznych swinstw. Walczylam 3 lata z nieszczesnymi kilusiami po ciazy i ostatnie 6 nie chcialo zlezc, diete polecil mi lekarz medycyny naturalnej - mimo oporow ( glownie psychicznych, bo jak tu nie jesc) sprobowalam i rewelka! Jestem zadowolona i czuje sie lepiej
Na diecie mozna schudnac nawet 10 liko jak ma sie z czego
dankinek napisał/a:
mozna sobie zrobic mieszanke na caly dzien i pic. Cytryna musi byc ze wzgledu na wlasciwosci oczyszczajace i duza zawartosc vit C, a pieprz cayenne czysci jelitka wiec tez raczej dobrze go dorzucic. Mieszanka ( wg mnie) jest naprawde smaczna
No i zawsze mozna kiedy pôczuje sie glod napic sie syropku i uspokoic zoladek
Warto tez rownolegle stosowac mazidla typu nivea siluette, albo inne antycelluitowe zeby skora ladnie sie zbiegala
Mozna przy nim pic dowolne ilosci wody ( niegazowanej) i herbatek - najlepiej ziolowych wspomagajacych przemiane materii. Kawa raczej niewskazana , ale ja pilam i to litrami
tego jednego sobie odmowic nie moge..
Syropu poszlo mi na 5 dni ok 200-250 ml