reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
po ostatnim tygodniowym stresie zwiazanym z choroba i wszystkimi badaniami malej juz waze mniej niz przed ciaza. ale pokarmu tez juz nie mam:no: wiecogolnie nie ma sie z czego cieszyc:-(

Ja nadal w miejscu, wiec chyba więcej samoistnie nie zrzucę..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A na gimnastyki trochę za wcześnie...:no::no:

Waze 68 kg. W ciazy wazylam 80, nie pamietam ile wazylam przed ciaza, musze sprawdzic w zapiskach.
Moje cialo sie zmienilo, nabralo innych proporcji. Podobam sie sobie, niesamowite!
Wygladam na chudsza niż pred ciążą, choć w ubrania sie jeszcze nie mieszcze. O co chodzi w tym wszystkim??

Przed ciązą 67kg , czyli mam jeszcze 1kg do przodu.
Najbardziej podobalam sie sobie jak wazyłam 56kg, ale teraz moim marzeniem jest dobrnąc do wagi 60 kg i utrzymac ją.

U mnie odkąd nie jem nabiału, a jem wiecej mięsa, waga stanęła w miejscu :wściekła/y: Chociaż słyszałam od koleżanki, że na takiej bezmlecznej diecie super się chudnie, to mi się wydaje, że nie jest to prawda. W końcu jem teraz więcej mięsa, wcześniej jadłam niewiele), a mięso długo zalega w żołądku, długo się trawi i jest kaloryczne.
Chętnie jadłabym mniej mięsa i więcej jajek, ale znowu za dużo jajek to też niezdrowo.

Mozesz ograniczyc weglowodany na rzecz potraw bialkowych, tylko bez przesady, bo grozi zakwaszeniem organizmu.
Gdy nic mnie nie laczylo jeszcze z ciaza wyprobowalam taka diete kilka razy. W ciagu dwoch tygodni z moich rak i nog zrobily sie patyczki, schudlam niesamowicie, ale wtedy odstawilam wszelkie weglowodany.
Teraz trzeba odstwic tylko te mocno przetworzone oraz slodycze. Jesc owoce, warzywa no i miesko. Taka diete mialam zalecana na czas ciazy, wiec sadze ze bedzie rownie dobra dla nas karmiacych. Bede probowac, o ile jestem w stanie powiedziec NIE batonikowi kit kat w bialej czekoladzie. Moj luby juz ma zalecenie zeby mi nie kupowac takich rarytasow...

a ja odkad nie karmie piersia widze ze zaczynam sobie folgowac. musze zreorganizowac swoja diete zeby przypadkiem nie przytyc!! bo takie siedzenie w domu i podjadanie sprzyja temu zdecydowanie!!

reklama
Do góry