reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tez wyszłam na zero musze tylko troszke brzuszek poćwiczyć;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Ale wam dobrze. Mi zostało jeszcze 8 kilosów. Od dwóch tygodni waga ani drgnie Na odchudzanie jeszcze za wcześnie, czytaj nie chce mi się.
mysia23
mama dwójeczki
No mi też tak koło 8-10 za dużo zostało Ale Joasiek i matylda_m zainspirowały mnie tym orbitrekiem, ze chyba namówię męża i kupimy taki sprzęt..nie bede musiała chodzić na siłownie:-)
Miśka5 ja mam już taką dietke, ze względu na to,ze mały ma problemy z kupka,że powinnam w oczach zacząć chudnąc, ale nic sie nie dzieje w tym kierunku; ćwiczyć zacząć muszę, bo mięśnie mi zanikają i ten tłuszczyk na brzuszku mnie przeraża.... No ale jeszcze poczekam kilka tygodni, bo szwy musząsie dobrze zagoić...
Miśka5 ja mam już taką dietke, ze względu na to,ze mały ma problemy z kupka,że powinnam w oczach zacząć chudnąc, ale nic sie nie dzieje w tym kierunku; ćwiczyć zacząć muszę, bo mięśnie mi zanikają i ten tłuszczyk na brzuszku mnie przeraża.... No ale jeszcze poczekam kilka tygodni, bo szwy musząsie dobrze zagoić...
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Moja Wikusia, też ciągle przy cycku, ale póki co to na spadek mojej wagi działa średnoiwato. Blizna na brzuchu zagoiła mi się bardzo ładnie, więc nie pozostaje mi nic innego tylko wziąć się za ćwiczenia . Na diety teraz nie pora, bo mleko potracimy i tyle będzie.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kasiad: ja w ciąży też byłam uzależniona od słodyczy (pewnie "dzięki" temu przytyłam aż 25kg) a teraz, o dziwo! zupełnie nie mam na nie ochoty W ogóle mam teraz dość kiepski apetyt w związku z czym jem tyle ile trzeba i ani trochę więcej. I niech tak zostanie Od wyjścia ze szpitala (6 dni) kolejny kilogram w dół poleciał Ćwiczyć zacznę jak się wszystko pogoi, a to chyba nieprędko... na zewnątrz jest już prawie ok, ale w środku wszystko jeszcze niepogojone i boli, więc nawet jeszcze nie siedzę
reklama
Podziel się: