reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Ano.... pamiętam Kasiad jak pisałaś że kiedyś byłaś metalówą.. cięzko to sobie teraz wyobrazić :-D Mnie w tym wydaniu pewnie też, bo ja też w okresie liceum chodziłam w skórze i glanach i słuchałam baaardzo ciężkiej muzyki. Później na długo zafascynował mnie grunge, potem to już różnie.. nju metal (czy jak to się pisze), acid jazz i wszelkie inteligentne mieszanki różnych stylów. Do dzisiaj pozostał mi sentyment do Korna i Toola :-) A teraz słucham... Eski Rock :-) Choć ostatnio już przynudzają :dry:

U mnie dziś z odchudzankiem tak: ok. 1500kcal i 17 min pedałowania. Rano zobaczyłam na wadze znowu kilogram mniej, ale przypuszczam że 2 lampki winka wczoraj + Therm Line spowodowało lekkie odwodnienie, no bo napewno nie da się zgubić 2kg fatu w 4 dni, więc na razie nie ruszam suwaczka :sorry2:

reklama
Joasiek, mój Tomek był metalem, ja byłam punkówą :-D
Choć i chętnie posłucham czegoś lżejszego, to lubię ciężką muzykę, u nas w domu głównie się takiej słucha, najstarszy syn się wyłamał, bo lubi techno. No ale od czego są słuchawki :-D:-D:-D
Moich dzieci znajomi mówią do nich zaszokowani:
To Wasi rodzice takiej muzy słuchają??? Ale macie fajnie!!!

Joasiek możesz jeszcze podpowiedzieć jak się przesuwa ten suwaczek:-),bo niestety ze mnie to jest taki geniusz co do obcych języków:zawstydzona/y::-D

Kasiad: Fakt!! Zwracam honor w takim razie :-D Ale irokeza chyba nie miałaś??? :rofl2:

Agata24: Już Ci piszę :happy2: To bardzo proste - klikasz na swój suwaczek i wyskakuje strona do edycji.
Tam nad obrazkiem suwaczka jest "Edit/Update Weight Data" Wpisujesz swoje hasło, a pod nim zmieniasz parametry, czyli "Your current weight". Klikasz Next i to wszystko. Po tym Next widać taką samą stronę z kodami do wstawienia jak przy komponowaniu suwaczka, ale nie trzeba tego znowu kopiować i wklejać do forum, można zamknąć stronkę a suwaczek sam się zmieni.

Kasiad: Fakt!! Zwracam honor w takim razie :-D Ale irokeza chyba nie miałaś??? :rofl2:
Nie, nosiłam jeżyka. Miałam chłopaka, który miał irokeza - moja mama była przerażona, nie byla taką tolerancyjną mamą jaką ja jestem, próbowała mi wybić z głowy fryzurę, czarne ciuchy i jeszcze wiele innych rzeczy - skutek był dokładnie odwrotny :evil:

reklama
Do góry