reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

ja bym tez musiała juz sobie na dietke jakąs przejśc :zawstydzona/y: za duzo przybrałam juz, i znowu conajmnije 5kg do zrzucenia, ale zmęczona jestem chronicznie,dzieciaki ciagle chore i potem stresa i zmeczenie zajadam słodyczami :baffled:
a na dodatek Bartka jeszcze karmię wieczorami, w nocy raz i rano po wstaniu tez, przed praca jeszcze, wiec tez zbytnio drastycznie nie moge obciąć racji żywieniowych;-) no i ruszyc bym sie musiała, mąz mnie namawia bo widzi, że 'rosnę';-) ale ja wieczorkiem padam na nos i tylko spanie w głowie.
musze jakiegos kopa dostać konkretnego, zeny mi sie zachciało....:sorry2:

reklama
Nuśka śliczne imię Emilka ;-) no chyba że pojawi się czasem Emilek na świecie ;-)

Rosmerta to co piszesz nie jest mi obce ja padam jak mucha :sorry2:a gdzie znaleźć czas na ćwiczenia lub wyjście na basen :dry:

Gosiu dzięki:-D też mi się to imię podoba hihi
Byłam w środę u lekarza i powiedział że na 99,98%;-) dziewczynka.....ja sie ciesze ogromnie ..Krzyś chciał chlopca no ale trudno sie mowi:-p

Gosia, rosmerta skąd ja znam brak czasu... dobrze, że od dzisiaj rusza znowu basen po przerwie Świątecznej i remoncie, więc może uda mi się coś więcej zgubić niż dotychczasowe 6kg:sorry2: Ale jak sobie pomyślę, że na 21:00 mam się zebrać, to już mi się odechciewa:-p

nuska fajnie ze bedzie dziewczynka,gratki!

mi zostalo 6kg do zrzucenia-od porodu taki sam licznik,przy laili porzy karmieniu kilosy same lecialy a teraz waga ani drgnie...

reklama
Do góry