reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Wolfia wielkie gratki ..super :-)
ja niestety nadal 7 kg na + no ale poczesci znam juz powód spadku i wzrostu mojej wagi :(

muszę zmienić całkowicie jadłospis i przyzwyczajenia przy Hashi ;-)

reklama
wolfia myślę że racjonalna dieta typu pa pa słodycze fast foody chipsy orzeszki itp kolacja dla wroga i ten basen to szybko pójdzie s co najważniejsze mieć chęć.
Karola ja i tak zrobiłam papa fast foody, chipsy orzeszki, słodycze, kolacji też staram się nie jeść, albo jeść max. o 20, ale w ciągu dnia jem bardzo nieregularnie i to mnie gubi, niestety:-( I nie przykładam się do zrobienia sobie czegoś typowo dietetycznego, tylko jem to co reszta:sorry2: Dlatego chciałabym spróbować tego Dukana, bo to by mnie może zmotywowało bardziej, do pilnowania się i ograniczenia niektóych produktów:tak:
Przez ten weekend przestudiuje różne strony, zrobię zakupy i postaram się od poniedziałku zacząć Dukana:tak:
Karola no i grutuluję takiej wagi! Ja o takiej to mogę pomarzyć i może za jakieś 2 lata się uda, jak się nie poddam gdzieś po drodze:sorry2: I powiem szczerze, że takie wyjście z domu poćwiczyć, bardzo dobrze mi robi, choć czasem rano ciężko mi się wstaje, taka padnieta jestem po nocnych wysiłkach:-p

Agusia jak sytuacja się unormuje to i waga wróci do normy:happy:

Od jakiegoś czasu mąż ględził mi że mam uprawiać jakiś sport bo kondycja moja nie za bardzo:laugh2:<sapałam wchodząc po schodach>....
wiec zapisałam sie na aerobik, pochodziłam z 6 razy i niestety już nie chodzę bo okazało się że jestem w ciąży:-p....a tak mi się podobało. No ale dzidzka ważniejsza.

:zawstydzona/y:a ja przytyłam i muszę schudnąć bo źle mi z tym bardzo
.......brak motywacji = 0
.......silna wola = 0
brak czasu .....

Ciekawe jak to będzie u mnie tym razem z wagą....pne sie do gory niesamowicie szybko:szok: z Julka tak nie mialam .....uffff oby nie bylo zle:-p

Nuśka, ja teraz tez jakoś szybciej ''rosnę''. W pierwszym trymetrze 2 kg, a na koniec drugiego to już ho ho. Brzuszek tez juz konkretny. Chociaż jak jestem w kurtce, w ktorej juz powoli mi jest ciasno, mało kto widzi ze jestem w ciaży.

Nuśka wklej suwaczek :) który to tydzień u Ciebie ?
Karolina u mnie z racji tego że chuda nie jestem to do końca własciwie obcy nie zauważali ;-)
ale było zdziwienie jak z wózkiem na osiedlu się pojawiłam

ale ogólnie to chciałam napisac ja na diecie :-D

reklama
Do góry