mi tez z jakies 3 doszły
reklama
agusia9915
Matka wariatka
widać..źle się czuje normalnie z tymeeee...Agusia,Ty teraz taka szproteczka jestes,że pewnie nie widac,tych 4.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Agusia z tych Twoich 4kg na plusie to pewnie już nic nie zostało
Susu a po Tobie tych dodatkowych nic nie widać pewnie;-)
Tyciu a Tobie jak idzie, bo wydaje mi się, że całkiem nieźle:-)
Ja w przyszłym tygodniu wykupuje sobie karnet na basen z dodatkowym areobikiem w wodzie, może to coś pomoże mi się zmobilizować
Susu a po Tobie tych dodatkowych nic nie widać pewnie;-)
Tyciu a Tobie jak idzie, bo wydaje mi się, że całkiem nieźle:-)
Ja w przyszłym tygodniu wykupuje sobie karnet na basen z dodatkowym areobikiem w wodzie, może to coś pomoże mi się zmobilizować
agusia9915
Matka wariatka
dobiło do 7 kg ..najśmieszniejsze jest to ze inni zwracają mi uwagę 'ale schudłaś';-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Chodzenie na areobik w wodzie 3x w tygodniu chyba dobrze mi robi, bo spodnie zaczynają mi spadać Chciałabym jeszcze tego Dukana spróbować, ale jakoś nie wiem czy dam radę się aż tak pilnować Choć efekty wielu osób zachecają
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Wolfia gratki, ze sie w koncu zmobilizowałaś!! zycze powodzenia i wytrwałości, a Dukana spróbuj, idzie na nim wyzyc i nie trzeba nawet tak restrykcyjnie jechać, my z mezem troszkę urozmaicalismy zawsze diete i tez efekty spore były.
A ja przytyłam 1 kg, kurczę musze sie pilnowac bo niby karmie ale diety scisłej bezmlecznej juz tak nie trzymam i przybywa mi tu i ówdzie. Musze się za siebie wziać i na jakies cwiczonka zapisac, bo w domu to motywacja kiepska i zawsze co pilniejszego do zrobienia
A ja przytyłam 1 kg, kurczę musze sie pilnowac bo niby karmie ale diety scisłej bezmlecznej juz tak nie trzymam i przybywa mi tu i ówdzie. Musze się za siebie wziać i na jakies cwiczonka zapisac, bo w domu to motywacja kiepska i zawsze co pilniejszego do zrobienia
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ją to należę do tych cichaczy bo jak się ogłaszam to szybko tracę zamiary no ale w końcu mam 55kg od tygodnia się trzyma.zaczęłam chodzić 2 razy e tyg. Na aerobik z tańcem zero kolacji i żadnych ziemniaków.
A co do dukana pamiętam że była jakaś afera że tak nie fo końca ok.wolfa myślę że racjonalna dieta typu pa pa słodycze fast foody chipsy orzeszki itp kolacja dla wroga i ten basen to szybko pójdzie s co najważniejsze mieć chęć.
A co do dukana pamiętam że była jakaś afera że tak nie fo końca ok.wolfa myślę że racjonalna dieta typu pa pa słodycze fast foody chipsy orzeszki itp kolacja dla wroga i ten basen to szybko pójdzie s co najważniejsze mieć chęć.
reklama
Podziel się: