reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
a to jakaś specjalna dieta???
:no: Na razie to ja chcę odstawić zupełnie słodycze i podjadanie między posiłkami, bo to moje główne problemy. Na typową dietę się jeszcze nie decyduje, bo karmię Olivera. Może jak już skończy rok to poszukam jakiejś.
Tym wszystkim specyfikom i wspomagaczom odchudzania działającym cuda podziękuje:tak: Jak byłam nastolatką to wierzyłam w ich cudowną moc, ale na wierze się skończyło:-p I tak jak piszę Miśka odchudza to zdecydowanie w pierwszej kolejności portfel:sorry:

Wolfia powodzenia i wytrwałości życzę!!!!:tak: uda ci się, zobaczysz:tak:
a samo juz ograniczenie słodyczy duzo juz ci da, wkrótce poczujesz róznice i będa pierwsze efekty, które działaja mobilizująco ogromnie:tak::-)
trzymam kciuki:tak::-)

Wolfia powodzenia:tak:
Zapisz się na jakieś forum dietkowe, w grupie zawsze raźniej:-)
I ja przyłączam się do odchudzających.. ostatnio nie mogę dopiąć się w spodnie. Myślałam, że waga zepsuta bo pokazuje +4 kg więcej od lata.. ale niestety...
Więc biorę się za siebie:tak:

reklama
Wolfia powodzenia:tak:
Zapisz się na jakieś forum dietkowe, w grupie zawsze raźniej:-)
I ja przyłączam się do odchudzających.. ostatnio nie mogę dopiąć się w spodnie. Myślałam, że waga zepsuta bo pokazuje +4 kg więcej od lata.. ale niestety...
Więc biorę się za siebie:tak:
Wolfia gratulacje pierwszego utraconego kg:tak:Oj, ale sporo przed tobą, trzymam kciuki za wytrwanie w postanowieniu i osiągnięcie niemałego celu:tak:
Nawet nie będę narzekać, że od lata przybyło mi 2 kg, bo byłoby to śmieszne przy Twoim postanowieniu.

Do góry