reklama
mysia23
mama dwójeczki
No ładnie ładnie rosmerta...
Ja teraz troche sie ograniczyłam w jedzeniu, a szczególnie w cukierasach, bo w 2 miechy przybrałam 6kg
Szczerze mówiąc nei znam sie na żadnych dietach, a chętnie bym sie do jakiejś skutecznej zastosowała...macie coś sprawdzonego i dobrego??
Ja teraz troche sie ograniczyłam w jedzeniu, a szczególnie w cukierasach, bo w 2 miechy przybrałam 6kg
Szczerze mówiąc nei znam sie na żadnych dietach, a chętnie bym sie do jakiejś skutecznej zastosowała...macie coś sprawdzonego i dobrego??
agusia9915
Matka wariatka
;-):-)"-"kg;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no Agusia i dobrze:-)
u mnie waga staneła w miejscu cos po wakacjach mi się rozleniwiło z dietą, zrzuciłam to co przybrałam w wakacje ale dalej ani rusz chyba za duzo podjadam w weekendy
u mnie waga staneła w miejscu cos po wakacjach mi się rozleniwiło z dietą, zrzuciłam to co przybrałam w wakacje ale dalej ani rusz chyba za duzo podjadam w weekendy
Mysiu, polecam dietę bezdietową, tzn. bez słodyczy i kolacji, a w 2,5 roku lata możn a zrzucić 8 kg.No ładnie ładnie rosmerta...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Co masz na mysli??Irtasiu,a czy to codzienne jedzenie McD. nie odbije Ci sie na zdrowiu?
reklama
Podziel się: