reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
gratki gratki, życze dalszych sukcesów:tak::tak::-)

ja startuje jutro, i to mam zamiar ostro sie za siebie wziąć:tak::sorry2: muszę zrzucic przynajmniej 8kg, nie mówię, ze super by było i więcej, no ale zobaczymy jak mi pójdzie
narazie wyelminowałam zupełnie słodycze i ziemniaki do obiadów i teraz staram sie wyeliminowac chleb, jutro ma dojść koktail i błonnik z herbalife:tak:

Agusia pięknie! Gratulacje :tak:

Rosmerta trzymam kciuki! Te koktaile herbalife to chyba coś podobnego do mojej dietki DC, tylko mniej radykalne bo mozna tez normalnie jeść :tak: Jak długo będziesz na tej diecie?

Agusia pięknie! Gratulacje :tak:

Rosmerta trzymam kciuki! Te koktaile herbalife to chyba coś podobnego do mojej dietki DC, tylko mniej radykalne bo mozna tez normalnie jeść :tak: Jak długo będziesz na tej diecie?

nie wiem jak długo wytrzymam;-):-D:-) nie no, planuje tak długo az nie osiagnę zamierzonego sukcesu:tak: pierwszy raz bede na tej diecie, ale szwagierka własnie zaczeła po raz drugi, osttanio sie odchudzała 2 lata temu, duzo zrzuciła, a potem ciąza i wiadomo, przybrała sporo, teraz pojedziemy na diecie razem:-)

no na sniadanie i kolację błonnik + koktajl a przed obiadem błonnik i normlany obiad mozna zjeśc:tak: a w miedzyczasie jakiś owoc czy sałatę mozna jak najbardziej zjeść. nie zamierzam sie głodzić:no::-D

Gratulacje Agusia:tak: Pięknie schodzisz z kg;-)

Dziewczyny trzymam kciuki i wytrwałości życzę, bo mi chyba na razie jej za mało:zawstydzona/y: Ach muszę się w końcu serio wziąć za siebie, a nie tylko gadać ciągle o tym:sorry2:

no chciałabym sie pochwalic efektami, chciałabym.... tylko sprzedawca z allegro nawalił i jeszcze nie mam moich preparatów:crazy::crazy::crazy::baffled: dzisiaj ma wysłac ponoć, a jak nie to :wściekła/y::wściekła/y: narazie jestem na tzw diecie "mż" ("mało żreć");-) czuję, ze tu i ówdzie mi troche spadło, ale na wage jeszcze nie wchodziłam

reklama
no raczej tak.... bo ledwo wyrabiam, a poza tym musze wyeliminować chleb, a bez tego mi trudno...
ze mna na dodatek jest tak, że jak jestem głodna to zaraz mi słabo i robi mi sie ciemno przed oczami, więć nie moge tak na dłuższą mete na głodniaka chodzić:sorry2:

Do góry